پخش زنده
امروز: -
طیبه مزینانی نویسنده کتاب کارنامه فرمانده گفت: در نوشتن این اثر از شخصیت خیالی برای روایت بهتر استفاده شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مزینانی نبود اسناد معتبر از دوره خدمتی سرلشکر فلاحی را از موانع نگارش این کتاب برشمرد و افزود: در عین حال مصاحبههای بسیار خوبی درباره شخصیت شهید وجود داشت که بیشتر مطالب کتاب بر اساس آنها شکل گرفت.
وی استفاده از شخصیت خیالی یا همزاد شهید سرلشکر فلاحی را به منظور قدرت بخشیدن به روایت کتاب اعلام کرد و گفت: مطالب کارنامه فرمانده از انتصاب سرلشکر فلاحی به عنوان فرمانده نیروی زمینی ارتش در ۲۸ بهمن ۱۳۵۷ آغاز میشود و تا مهر سال ۱۳۶۰ که وی به شهادت میرسد ادامه مییابد.
نویسنده کتاب کارنامه فرمانده با اشاره به تاثیرگذاری محتوای کتاب روی مخاطبان افزود: سرلشکر فلاحی از دانش و نبوغ بالایی نظامی برخوردار بود و من به عنوان نویسنده کتاب با بسیاری از مطالب آن همذات پنداری و گریه کردم.
مزینانی درباره یکی از اثرگذارترین بخشهای کتاب گفت: روز اول مهر ۱۳۵۹ با آغاز جنگ تحمیلی سرلشکر فلاحی در بازدید هوایی از مناطق اشغال شده جنوب کشور از شدت ناراحتی به خلبان بالگرد پیشنهاد داد تا با برخورد از پیشروی تانکهای دشمن جلوگیری کند و اعلام میکند فلاحی زنده باشد و دشمن به خاک کشور تجاوز کرده باشد. زمانی که در اطراف دزفول و در کنار چاههای آب فرود آمدند، با تاخیر سرلشکر فلاحی در مراجعت، همراهان از دیر کردن وی نگران شده و به دنبال ایشان میروند و متوجه میشوند همانند مولایش علی (ع) سر در یکی از چاههای اطراف فرو برده و اشک میریزد.
نویسنده کتاب کارنامه فرمانده گفت: این کتاب را به سفارش سازمان عقیدتی سیاسی نیروی زمینی ارتش نوشتم.