پخش زنده
امروز: -
سالانه بیش از ۴ میلیون نشای سبزیجات و صیفی جات در استان قم بخصوص در شهر قنوات تولید می شود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز قم؛ مدیر زراعت و باغبانی جهاد کشاورزی قم با اشاره به بحران کم آبی استان و استقبال دو برابری کشاورزان از کشت نشایی نسبت به سال گذشته گفت: کشت نشایی تا ۵۰ برابر باعث کاهش مصرف آب در مقایسه با کاشت در زمین می شود.
کوه خضری گفت: علاوه بر صرفه جویی در مصرف آب، کشت نشایی باعث کاهش مصرف نهادههای کشاورزی مثل بذر کود و سم میشود و صرفه اقتصادی خوبی برای کشاورزان دارد و می تواند مشکلات کشاورزان را به حداقل برساند.
وی افزود: بیشتر ارقام کشت نشای استان صیفی جاتی مثل خربزه ، هندوانه ، فلفل ، گوجه و بادمجان است که علاوه بر مصرف استان، به استان های مرکزی، لرستان همدان و قزوین فرستاده می شود.