پخش زنده
امروز: -
پدرام فرخ نی اگفت: اعتقادات دینی و فرهنگ های بومی آئینی هر منطقه منشاء تعامل مناسب مخاطب با تولیدات هنر وانقلاب است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای چهارمحال و بختیاری، نامزد چهره برتر هنرهای تجسمی چهارمحال و بختیاری در سال ۱۴۰۰ افزود: هنر مولد و خلق پذیر است و این جریان سیال هیچ گاه متوقف نمیشود، درباره هنر و انقلاب برای اینکه تعامل مناسب تری با مخاطب این تولیدات شکل گیرد، میبایست از دو عنصر اعتقادات دینی که ریشه در جان مردم دارد و فرهنگهای بومی و بسترهای آئینی هر منطقه به خوبی بهره برد تا آن چیزی که خوراک تولیدی است از اجتماع و زیست بوم خودمان بگیریم و آن را خلاقانه و ملموس به مخاطبانمان ارائه دهیم و این خلع بسیار در کارهای فرهنگی حس میشود.
گفت: هنر دارای ساختار پیچیدهای است و به سختی میتوان معنی مشخصی را در تعریفش پیدا کرد، هر انقلابی در ساحت کلی اجتماع تاثیرگذار است و هنر هم از آن مستثنی نیست، انقلاب اسلامی در هنر باعث دگرگونی عظیمی شده است و هنر والا، هنر لامنتهی که برگرفته از ارزشهای اسلامی است را مجدد در فرهنگ این مرز و بوم زنده ساخته که در طول ۴ دهه که از عمر با برکت انقلاب اسلامی میگذرد توانسته است خودش را چه از نظر سخت افزاری (امکانات هنری) و نرم افزاری (محتوا خلاقانه) هم تراز با پیشرفتهای جهانی پیش ببرد.
این گرافیست افزود: هر جویندهای یابنده است، به هر حال بستر فهمیدن جریانات انقلاب برای نسلهای جدیدتر به واسطه رسانهها متعدد بیشتر شده، اما چگونه میتوان وقایع آن دوران را برای عبرت گرفتن جوانان نشان داد، این امر با تولیداتی متناسب، خلاقانه، باورپذیر و در قالب رسانههای جدید که جوانان امروزی بیشتر با آن سر وکار دارند بهترین راه کار برای شناساندن این انقلاب عظیم و بی تکرار به نسل جوان امروز است.
این هنرمند جوان افزود: گستره مخاطب هر پیام بسته به عوامل مختلفی دارد که باید از تولید پیام، ابزار انتقال آن و گیرنده پیام مراحلی طی شود که ثمر بخش باشد هر پیام باید باورپذیر باشد تا بتواند تاثیر گذار باشد به نظر شکافها و خلاهایی وجود دارد که سیطره مخاطب محتوای تولید شده عوام نیستند و این کمبود ناشی از عدم توجه به افکار و شیوه زیست کلیت جامعه است.
پدرام فرخ نیا با اشاره به اینکه در استان چهارمحال و بختیاری خلا آموزش وجود دارد، اظهار داشت: در استان استعدادهای فراوانی در هنر وجود دارد، اما خلا آموزش به جد حس میشود و در مرحله بعد زمانی که هنرمند از نظر مالی به حداقلهای زندگی نتواند دست یابد یا سراغ اموزشی دیگر میرود یا کلا از استان مهاجرت میکند.
وی گفت: خلا هنری که ما در کشور با آن مواجه هستیم این است که باید از شعار زدگی فاصله بگیریم و کاری را انجام دهیم که به آن ایمان داشته باشیم و در دنیایی که همه چیز را سطحی و زوال پذیز نشان میدهد هنرمند باید اثری تولید کند که فرهنگی عمیق و تاثیری مانا داشته باشد که در این میان بانیان فرهنگ و هنر کشور باید کمک حال هنرمندان یاشند.
نامزد چهره برتر هنرهای تجسمی استان در سال ۱۴۰۰ درباره برنامههای پیش روی خود در سال ۱۴۰۱ گفت: مثل همیشه با علاقه پیگیر خلق آثاری هستم که از انجام دادنشان لذت میبرم.
پدرام فرخ نیا از سال ۱۳۸۴ فعالیت خود را درحوزه گرافیک آغاز کرد. آثار این هنرمند در بیش از ۳۰ نمایشگاه ملی و بین المللی به نمایش گذاشته شده است. فرخ نیا تاکنون بیش از ۵۰ جایزه ملی و بین المللی کسب کرده است. این هنرمند جوان در هفته هنر انقلاب اسلامی به عنوان نامزد چهره برتر هنر انقلاب در بخش هنرهای تجسمی معرفی شده است.