لنده نقطه آزمایشی ستاد اجرایی فرمان امام برای اجرای طرحهای اشتغالزا
ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) کهگیلویه و بویراحمد از انتخاب شهرستان لنده به عنوان پایگاه اجرای طرحهای اشتغالزایی خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز کهکیلویه و بویر احمد، اولین نشست شورای اشتغال لنده با حضور فرماندار، مدیرکل ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) و کارآفرینان و سرمایه گذاران بومی و شرکت های دانش بنیان در فرمانداری این شهرستان برگزارشد.
مدیرکل ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) استان از انتخاب شهرستان لنده به عنوان نقطه آزمایشی طرحهای اشتغالزایی با حمایت ویژه این ستاد خبر داد.
نادری با بیان اینکه برابر روال حاکم در کشور هر کجا بنیاد علوی فعالیت می کند ستاد اجرایی ورود پیدا نمی کند، ولی باتوجه به عمق محرومیت ها و پیگیری های امام جمعه و فرماندار شهرستان لنده این مهم تحقق یافت.
نادری تاکید کرد: در زمینه اشتغالزایی خرد و کلان، راه اندازی کارگاه ها و تعاونی ها از نقطه آغاز تا پایان بر روند اجرای طرح های اشتغالزایی نظارت دقیق و مستمر انجام می شود.
وی اضافه کرد: اعتقاد شخصی بنده این است که تسهیلات کلان نمی تواند تضمینی بر اجرای 100درصدی طرح ها باشد به طور مثال در روند اجرایی یک طرح گلخانه که باید دارای استانداردهای فنی و ملی باشد این مهم رعایت نمی شود و برخی اوقات دچار مشکلات اساسی می شوند.
مدیرکل ستاد اجرایی حضرت امام(ره) استان با بیان اینکه افرادی که تسهیلات از بنیاد علوی گرفته اند نباید از ستاد اجرایی دوباره تسهیلات بگیرند گفت: نظارت بر تسهیلات اعطائی به صورت ویژه انجام می شود و اجازه انحرافات در این حوزه داده نمی شود.
فرماندار لنده در نشست شورای اشتغال گفت: اشتغال دانش بنیان مبنای شعار سال مقام معظم رهبری است و امیدواریم بتوانیم براساس ظرفیت های شهرستان در حوزه دانش بنیان و اشتغالزایی گام های مهمی برداریم.
جلال دانش افزود: کسانی که در حوزه اشتغال چالش ها و فرصت های خوبی را با طرح و ایده دارند می توانند بیان کنند تا در ادامه مسیر بتوانیم به پیشرفت و توسعه روز افزون برسیم.
دانش ادامه داد: از ظرفیت های گردشگری رودخانه های مارون و جن موگرمون نتوانستیم به درستی استفاده کنیم.
وی با تاکید بر اینکه باید به افراد متقاضی جویای اشتغال دانش بنیاد حمایت کرد گفت: اگر جایی فردی موفق است و توان افزایش دامپروری خود از ٣٠٠ به ۵٠٠ راس را داشته باشد باید این فرصت برایش ایجاد شود.
در ادامه نیز تعدادی از تولید کنندگان مخترعان ،کار آفرینان در حوزه های مختلف در سطح شهرستان لنده به بیان دیدگاه و نظرات خود در راستای پیشبرد اهداف شورای اشتغال با بیان معایب و محاسن راهبردهای اشتغال پرداختند.