پخش زنده
امروز: -
رییس مرکز بهداشت خوزستان : تاکنون موردی از بیماری سرخک در استان خوزستان مشاهده نشده است .
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خوزستان ، دکتر سید محمد علوی در گفتگوی تلفنی با خبر سیمای خوزستان با اشاره به اینکه تا کنون هیچ موردی از بیماری سرخک در استان مشاهده نشده است گفت : بیماری سرخک به شدت آلوده کننده بوده و در محلهایی که کودکان زندگی جمعی دارند احتمال بیشتری برای انتقال این بیماری وجود دارد. واکسیناسیون، مهمترین راه پیشگیری از طغیان سرخک
وی افزود: بعد از دوره نهفتگی ۱۰ تا ۱۲ روزه علائم مقدماتی سرخک شامل تب، خستگی، آبریزش بینی و سرفه ظاهر میشود و در طی ۲ تا چهار روز بعد از علائم مقدماتی، دانههای پوستی مشاهده شده و نقاط قرمز در پشت گوشها و صورت همراه با تب بالا ظاهر میشود.
علوی گفت: بیماری سرخجه نیز علائمی شبیه سرخک ایجاد میکند، ولی دانههای پوستی یک تا ۲ روز محو میشوند و بیمار فعالیت خود را از سر میگیرد، ولی چنانچه فرد با زن باردار در تماس باشد و بیماری را به وی منتقل کند، عوارض شدیدی در جنین زن باردار ایجاد میکند.
وی عوارض بیماری سرخک را شامل عفونت گوش میانی، پنومونی (عفونت ریه)، اسهال، تشنج ناشی از تب، کوری، تشنج همراه با اختلال هوشیاری و رفتاری و سوء تغذیه عنوان کرد و گفت: فرد مبتلا حدودا چهار تا ۹ روز باید از حضور در مکانهای عمومی خودداری کرده و در منزل استراحت کند.
بیشتر بخوانید : تکمیل واکسیناسیون کودکان علیه بیماری سرخک
علوی گفت : مهمترین راه پیشگیری، واکسیناسیون بر علیه این بیماری در سنین ۱۲ و ۱۸ ماهگی با واکسن ترکیبی (MMR) است.