پخش زنده
امروز: -
رئیسجمهور: هیئتهای مذهبی از جوانان با اخلاص و دلداده به انقلاب و ارزشهای اسلامی تشکیل شده که در تمام صحنههای انقلاب حضور موثر و تعیینکننده دارند و ظرفیتی بیبدیل برای کشور به حساب میآیند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، سید ابراهیم رئیسی روز دوشنبه در دیدار ذاکرین اهل بیت(ع) همزمان با شب رحلت امّالمومنین حضرت خدیجه (س) با بیان اینکه امروز برای پیشرفت و آبادانی کشور و رفع مشکلات مردم وظیفه سنگینی بر عهده داریم، گفت: امیدهای بسیاری در دل مردم برای ایجاد گشایش و رفع مشکلات اقتصادی و معیشتی ایجاد شده است و دولت با همه توان مصمم است در این مسیر گام بردارد.
رئیسجمهور با اشاره به شرایط نامناسب اقتصادی در شروع به کار دولت سیزدهم، گفت: با عنایت خداوند متعال توانستیم برای کشور درآمد ایجاد کنیم و بدون استقراض از بانک مرکزی و یا خلق پول که تورم را به شدت افزایش میداد، حقوق کارکنان را بدون یک روز تاخیر، پرداخت کنیم.
رئیسجمهور با بیان اینکه دولت مصمم است با افزایش درآمدها و کاهش هزینهها کشور را به رشد اقتصادی مطلوب برساند، اظهار داشت: متاسفانه در ۸ سال گذشته متوسط نرخ رشد اقتصادی بسیار پایین بود اما در این دولت برای سال جاری، رشد هشت درصدی را هدفگذاری کردهایم و برای این کار سرمایهگذاری داخلی و خارجی آغاز شده است.
رئیسی با بیان اینکه نگاه این دولت به بیرون مرزها نیست، افزود: ما برای اداره و پیشرفت کشور به داشتهها و ظرفیتهای خودمان توجه داریم و معتقدیم با تکیه به درون و توانمندیهای داخلی امکان اداره کشور، رونق اقتصاد ملی و رشد اقتصادی وجود دارد.
رئیسجمهور با اشاره کاهش رشد نرخ تورم در ماههای گذشته خاطرنشان کرد: امروز با اقدامات انجام شده، رشد نرخ تورم تاحدی مهار شده و امیدواریم با همدلی قوا و کمک مجلس بتوانیم در مسیر کنترل نرخ تورم و افزایش رونق اقتصادی گام برداریم.
رئیسی در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر اهتمام دولت بر استفاده از نیروهای انقلابی و ارزشی اظهار داشت: همواره به مسئولین تاکید دارم که در ردههای مختلف از نیروهای انقلابی با انگیزه و به ویژه جوانان استفاده کنند.
رئیسجمهور با اشاره به سخنان یکی از میهمانان در خصوص تقدم کار فرهنگی بر فعالیتهای اقتصادی تاکید کرد: هر دو جزو اولویتهای کشور هستند و باید همزمان مورد توجه قرار بگیرند. دولت تلاش میکند، هم موضوعات معیشتی و اقتصادی را پیگیری کند و در کنار آن موضوعات فرهنگی را هم با جدیت دنبال نماید.
رئیسجمهور با اشاره به اقدامات دولت برای افزایش درآمدزایی برای کشور گفت: در چند ماه گذشته به واسطه اقدامات انجام شده، حجم تبادلات تجاری و صادرات با کشورهای مختلف دنیا چندین برابر شده است و در حالی که در گذشته فروش نفت را به امضای قراردادهای مختلف منوط کرده بودند امروز به راحتی نفت را صادر میکنیم و با این کار مشخص شد که اگر اراده جدی برای انجام کار وجود داشته باشد، هیچ مانعی نمیتواند جلودار کشور باشد.
رئیسی گفت: دولت به همه احترام میگذارد اما بیتردید کسانی که بانیان وضع موجود هستند و مردم از عملکرد آنان رضایت ندارند، نباید در عرصههای مدیریتی مورد استفاده قرار بگیرند. داشتن روحیه انقلابی، جهادی و کارآمد بودن از محورهای مورد تاکید این دولت است.
رئیسجمهور در ادامه استفاده از ظرفیت هیئتهای مذهبی را مورد تاکید قرار داد و گفت: هیئتهای مذهبی از جوانان با اخلاص و همیشه در صحنه تشکیل شده است و میتوان از این ظرفیت بیبدیل برای رفع بسیاری از مشکلات استفاده کرد.
وی خاطرنشان کرد: دشمنان و بدخواهان نظام کوچکترین خطای نیروهای انقلابی و دولت را بزرگنمایی میکنند لذا باید همواره ضمن حفظ هوشیاری، کیفیت و محتوای فعالیت ها را تقویت کرده و ارتقاء داد.
رئیسجمهور گفت: جلسات هیئتهای مذهبی کلاس درسآموزی و خودسازی است و لازم است در آن از اشعار و مطالبی استفاده شود که برای جوانان سازنده بوده و اخلاق و معنویت را در وجود آنان رشد دهد.
رئیسی با اشاره به اهمیت ارتباط مسئولین و دولتمردان با بدنه جامعه خاطرنشان کرد: شخصا همواره تلاش داشتم که ارتباط خود را با مردم حفظ کنم و در هر جایگاهی که بودم آن را قطع نکردم و امروز دولت در کنار این ارتباط ها، از انتقال دیدگاه ها و نظرات مردم توسط علما و مداحان و کسانی که با بدنه مردم ارتباط تنگاتنگ دارند، استقبال کرده و آن را برای خود مغتنم میداند.
در این دیدار حاج آقا منتظری، حاج علی انسانی، حاج مرتضی طاهری، حاج مهدی سلحشور، آقای مسعود پیرایش و حاج سعید حدادیان در سخنانی دغدغهها، نگرانیها و پیشنهادات خود را در موضوعات فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی با رئیسجمهور در میان گذاشتند.
در این مراسم همچنین تعدادی از ستایشگران و مداحان اهل بیت(ع) ضمن نوحهسرایی به ذکر مصائب و مناقب شخصیت والای امالمومنین حضرت خدیجه(س) پرداختند.
ساماندهی امور مداحان، آمادگی برای کمک و حمایت از برنامههای دولت، لزوم استفاده از نیروهای انقلابی و حزباللهی در ردههای مختلف مدیریتی، توجه به رفع مشکلات فرهنگی و اجتماعی، حمایت مادی و معنوی از هیئتهای مذهبی، تسهیل سفر به عتبات عالیات و برخورد با مفسدین اقتصادی و عاملین گرانیهای ناروا از جمله محورهای سخنان مداحان و ذاکرین اهل بیت(ع) بود.
همانطورکه مستحضر هستید بارها امام بزرگوارمان در باب خدماترسانی به ایثارگران بیانات ارزشمندی فرمودهاند که به طور نمونه شیواترین آن یادآوری میگردد: نگذارید پیشکسوتان جهاد و شهادت در پیچ و خم زندگی روزمره به دست فراموشی سپرده شوند. همچنین رهبر معظم انقلاب در وصف جانبازان بیان فرمودند: گاه فضیلت جانبازان از شهدا افضلتر است. و دستور قانون راهبردی خدماترسانی به رزمندگان را ابلاغ کردند. حال، با توجه به گذشت چندین دهه از آن دوران باشکوه لزوم توجه به ایثارگران و بازماندگان آن حماسههای بینظیر برای همه مردم و مسئولین عیان و روشن است. رزمندگانی که بدون توجه به مال و منال دنیا و هیچ چشمداشتی برای دفاع و حفظ و حراست از نظام و تمامیت ارضی میهن، پیر و جوان، راهی جبهههای نبرد شدند و خود را وقف نظام کرده و بهترین دوران عمر خود را در طبق اخلاص گذاشتند و پس از ۸ سال حماسه با جسمی خسته و روانی پریشان و بدنی پر از تیر و ترکش به خانه و کاشانه برگشتندولی الان همه جانبازان زیر ۲۵ درصد در میانه گیر و دارهای بنیاد شهید و امور ایثارگران و تمام بخشنامه هایی که فقط روی کاغذ و نه عملی است در رفت و آمدند و این موضوع آنان را رنجورتر و خستهتر کرده است. رزمندگانی که مدتها رو در روی دشمن مبارزه کردند اینک در کهنسالی و میانسالی فاقد هرگونه پشتیبانی و درآمدو حمایت و تسهیلات و خدمات بوده و شرمنده اهل و عیال خود در پستوی خانههایشان بر این همه پیچ و خم زندگی نظارهگر بوده و اشک بی تفاوتی و تبعیض میریزند. تبعیض برای اینکه تمام فرزندانان جانباز 25درصد به بالا که حقشان هست تسهیلات و خدمات در تمام زمینه ها دارند ولی خود جانبازمثلا20درصد شیمییایی نه؟ فرزند جانباز 25درصدبه بالا میتواند رایگان در دانشگاهها درس بخواند ولی خود جانباز20درصد شیمیایی نه؟و............متاسفانه جانبازان زیر ۲۵ درصد مورد بی مهری و توجهی تمام نمایندگان مجلس، ریاست جمهوری، بنیاد شهید و ...قرار گرفته اند و این درحالی است که این بزرگ مردان با حضور مقتدرانه در هشت سال جنگ تحمیلی و دفاع از کیان نظام جمهوری اسلامی ایران اوج علاقه خود به کشور و فداکاری و از خودگذشتگی در مسیر دفاع از ارزشهای انقلابی را به تصویر کشیدند. از نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی به خصوص فراکسیون ایثارگری خواستار توجه جدی به این بخش هستیم. امیدوارم رییس جمهور مردمی و انقلابی، قانون تسری امتیازات جانبازان ۲۵ درصد را برای جانبازان زیر ۲۵ درصد که مجلس تصویب و شورای نگهبان نیز آن را تایید کرده اجرایی کند. ماندیم ما برای حمايت از خودمان که مظلوم و تنها و بی کس واقع شدیم چکار کنیم؟ كاش شما بفرماييد ما مي بايست چه كنيم و چه كاري تا صداي ما به گوش قانونگذاران برسد؟؟ ما داغون شدیم از همه نظر اي بزرگان لشگري و كشوري مطمئن باشيد يك ساعت در جبهه اونم خط مقدم دليلي جز حضور داوطلبانه نيست ،نبوده و نخواهد بود پس اين دور از انصاف است اين همه تبعيض ، نهايت ظلم است .....
چرا که زیر ۲۵درصدی ها، از دریافت حداقل خدمات رفاهی و تسهیلات دولتی محروم هستند. بیتدبیری مسئولین و تبعیض در قانونگذاری و اجرای آن، بیمهری در حق این ایثارگران است. نزدیک به نیمقرن از آغاز جنگ تحمیلی میگذرد، سن ایثارگران مذکور افزایش یافته و متعاقب آن دردها و آسیبهای حاصله از جانبازی نیز در بدنشان کهنهتر، بیشتر و گاهی غیرقابلتحمل شده است. آیا وقت آن نرسیده که عدالت و تساوی برای تمامی ایثارگران، بدون درنظر گرفتن مقدار و درصد جانبازیشان، اجرا شود؟
امیدواریم که مقامات و مسئولین ذیربط، با همت و درایت همیشگیشان، با اجابت این درخواست قانونی هرچه سریعتر تسری تسهیلات زیر 25درصد به 25درصد عدالت را اجرا کنند. صداوسیما لطفا گزارش
با احترام.