پخش زنده
امروز: -
سرپرست معاونت اقتصادی استانداری فارس از راه اندازی کارخانه آزمایش مرودشت تا یک ماه آینده خبرداد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، ربانیزاده سرپرست معاونت اقتصادی استانداری فارس در چهارمین نشست مدیران پاسخگو گفت: ردیف اعتباری برای احیای کارخانه از محل صندوق توسعه ملی در نظر گرفته شده است.
او با بیان این که کارخانه آزمایش فعال است، اما وضعیتش مطلوب نیست، گفت: قرار شد از حالت انبارداری خارج شود و مجوزی داده شده تا در دیگر زمینهها نیز ورود کند به شرط این که آلاینده نباشد و اشتغالزا باشد.
سرپرست معاونت اقتصادی استانداری فارس گفت: اگر اهلیت سرمایهگذار از ابتدا مشخص شود و ساز و کار لازم دیده شود میتوان مدیریت کرد و حمایتها در چهارچوب ضوابط و مقررات است و اگر مقررات مشکل داشته باشد مقررتزدایی خواهد شد.
قرار شد ۶ ماهه خط تولید راه اندازی شود و تا پایان سال بیش از ۵۰۰ نفر مشغول به کار شوند .
او با اشاره به شرایط اقتصادی و سختی معیشت و زندگی مردم گفت: شرایط ایجاد شده شرایطی است که باید تمام قد کار کنیم و با سیاستهای ابلاغی مقام معظم رهبری در بحث اقتصاد مقاومتی میتوان کارهای تاثیرگذار انجام داد.
ربانیزاده اظهارداشت: مشکل ما سیستمی نبودن کارها است، چون میخواهیم مقطعی و کوتاه مدت کار را پیش ببریم.
سرپرست معاونت اقتصادی استاندار فارس با بیان این که تفکر سیستمی و خرد جمعی باید در حل مشکلات اقتصادی استان به کار گرفته شود، بیان کرد: با کار سیستمی و خرد جمعی میتوان همافزایی ایجاد کرد و تصمیمات قویتری گرفت.
او با تاکید بر ارتباط بیشتر مجموعههای مرتبط با معاونت اقتصادی با رسانهها عنوان کرد: مجموعههای در ارتباط با معاونت اقتصادی با رسانهها تعامل بیشتر داشته باشند چراکه رسانهها نماینده افکار عمومی و مردم هستند.
ربانیزاده درباره مصوبات سفر ریاست جمهوری در حوزه اقتصادی تصریح کرد: یکی از وعدهها این بود که تخصیص اعتبارات مصوب ۱۴۰۰ صددرصدی باشد که در اعتبارات عمومی محقق شده است.
او درباره کنترل و نظارت بیشتر بر بازار در استان فارس عنوان کرد: برنامهریزیهایی در این زمینه انجام و با هدف ایجاد توازن تعاملی با استانهای همسایه برقرار شده تا بازار متعادل و قیمتها تحت کنترل باشد.
سرپرست معاونت اقتصادی استانداری فارس با تاکید بر این که هدف حمایت از تولید کننده است، اما مشروط بر این که زمینه ورود دلالان فراهم نشود، تصریح کرد: اجازه نمیدهیم دلال برای بازار ما تعیین و تکلیف کند، باید سرمایهگذار را حمایت کنیم، ولی اهلیت هم مهم است باید با هدف اشتغال اقدام به تولید و سرمایهگذاری کند.
ربانیزاده با بیان این که مجوزهای بینام هم باید مدیریت شود، گفت: سامانه الکترونیکی شدن صدور مجوزها راهاندازی میشود که نقش دستگاهها در روند صدور مجوز مشخص باشد چراکه در شرایط کنونی کشور مدیر معمولی نمیخواهیم مدیر متخصص و دلسوز میخواهیم تا جهادی کار کند.
رییس سازمان صمت استان فارس هم در این نشست گفت: از مردادماه پارسال موارد مربوط به مواد غذایی محصولات کشاورزی و کالاهای اساسی از بخش تولید تا نظارت و توزیع بر عهده جهاد کشاورزی قرار گرفته است و افزایش قیمت نان و مرغ به جهاد مربوط میشود.
ایزدی با بیان این که ۳۵ هزار نفر نیز از صمت به جهاد کشاورزی منتقل شدند تا برای انجام این کار همکاری کنند، عنوان کرد: حوزه نظارتی گسترده است، اما کمبود نیرو وجود دارد با این حال نظارت باید سیستمی و بیشتر شود.
رییس سازمان صمت با بیان این که ۱۱۴ هزار و ۸۸۸ بازرسی در سال گذشته انجام شده که تماما ثبت سامانه شده است، افزود: ۱۲ هزار و ۵۰۰ پرونده به تعزیرات ارسال شده که ۷۷۶ میلیارد تومان ارزش این پروندهها است و گرانفروشی، کم فروشی و عرضه خارج از شبکه همچنین احتکار عمده تخلفات بوده است.
ایزدی با بیان این که از بسیج اصناف برای بحث نظارت استفاده شده است، گفت: ۷۲ تیم بازرسی در سطح استان به صورت ویژه ساماندهی شدند و از اسفند کار خود را شروع کرده و شیراز را به ۱۶ منطقه تقسیم شده است، اما بایستی مردم هم کمک کنند.
او در پاسخ به سوالی درباره صنایع راکد استان فارس عنوان کرد: ۷۹۵ واحد راکد شناسایی شده که برنامه برای بازگشت به چرخه آنها وجود دارد و ما نماینده و وکیل بنگاههای اقتصادی هستیم، کار ما این است که مشکلات حوزههای مختلف شناسایی و مشکلات را حل کنیم.