پخش زنده
امروز: -
طرح سی روز سی روستا در استان مازندران برای دومین سال متمادی در حال اجراست.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز مازندران؛ سرپرست بهزیستی مازندران به اجرای طرح ۳۰ روز ۳۰ روستا درماه مبارک رمضان اشاره کرد و گفت: این طرح با هدف آگاه سازی و اطلاع رسانی از خدمات تخصصی برنامه اورژانس اجتماعی، بررسی آسیبهای اجتماعی احتمالی در روستاها و ارایه خدمات تخصصی به جامعه هدف اجرا میشود.
فریبا بریمانی از اجرای این طرح در ۱۸ شهرستان دارای مرکز اورژانس اجتماعی در سطح استان مازندران خبر داد و افزود: طرح آگاهسازی سی روز سی روستا با حضور تیم خدمات سیار اورژانس اجتماعی و با همکاری مراکز مثبت زندگی در استان اجرا میشود.
او هدف اصلی اجرای این طرح را توسعه خدمات اورژانس اجتماعی در سطح روستاهای استان دانست و ادامه داد: اورژانس اجتماعی با دارا بودن کادر تخصصی اعم از مددکار اجتماعی و روانشناس به گروههای هدف در معرض آسیب یا آسیبدیده اجتماعی از جمله کودک آزاری، همسرآزاری، خودکشی، زنان و دختران در معرض آسیب و آسیب دیده اجتماعی، اختلافات خانوادگی، افراد دارای ملال جنسیتی، معلول و سالمند آزاری خدمات تخصصی لازم را ارائه میدهد.
سرپرست بهزیستی مازندران، افزود: کارشناسان اورژانس اجتماعی هر شهرستان با حضور روزانه در مناطق روستایی و با نشستهای تخصصی با دهیاران، شوراهای روستا و یا افراد معتمد محل به تشریح اقدامات و فعالیتهای اورژانس اجتماعی میپردازند که علاوه براطلاع رسانی و آگاه سازی خدمات اورژانس اجتماعی، وضعیت شیوع آسیبها و برخورداری افراد در معرض آسیب یا آسیب دیده اجتماعی از خدمات تخصصی مورد ارزیابی قرارمی گیرد.
وی از ترسیم اطلس آسیبهای روستا در طول اجرای این طرح خبرداد و بیان کرد: در طول اجرای طرح، گزارش تحلیلی از وضعیت آسیبهای روستاها تهیه و به ستاد ارسال میگردد که بتوان با کمک و هم فکری هم برنامه ریزی مناسب برای ارائه خدمات مناسب صورت گیرد.
دکتر بریمانی اجرای این طرح را بسیار مهم دانست و افزود: با اجرای این طرح قدمهای اساسی در زمینه مداخله، کنترل و پیشگیری از آسیبهای اجتماعی برداشته میشود.
سرپرست بهزیستی مازندران یکی از برنامههای بهزیستی مازندران را آگاه سازی آحاد جامعه با خدمات اورژانس اجتماعی برشمرد و ادامه داد: برای آگاه سازی و ارائه خدمات تخصصی به افراد در معرض آسیب و یا آسیب دیده اجتماعی میتوان از ظرفیت و پتانسیل آحاد جامعه و همچنین رسانهها به عنوان منابع حمایتی استفاده کرد.
وی افزود: همه ما نسبت به کنترل و کاهش آسیبهای اجتماعی دارای مسوولیت اجتماعی هستیم و امید است با اجرای این طرح، گامهای موثری در این زمینه برداشته شود.
بریمانی به نقش رسانهها در آگاه سازی آحاد جامعه اشاره کرد و گفت: رسانهها نقش مهمی در آگاهی بخشی به جامعه ایفا میکنند وانتظار میرود برای اطلاعرسانی درباره فعالیتهای اورژانس اجتماعی و خط تلفن فوریتی ۱۲۳ جهت ارایه خدمات به عموم مردم همچون گذشته همکاری و همراهی داشته باشند.
دکتر بریمانی با اشاره به رعایت اصل رازداری و همدلی با مراجعه کننده در اورژانس اجتماعی، بیان کرد: هم استانیهای عزیز درصورت مشاهده هرگونه موارد فوریتی از جمله کودک آزاری، همسرآزاری و خودکشی با خط ۱۲۳ اورژانس اجتماعی بهزیستی مازندران تماس بگیرند تا از خدمات رایگان و شبانه روزی اورژانس اجتماعی بهرهمند شوند.