پخش زنده
امروز: -
مددجوی کمیته امداد با کار و پشتکار فراوان توانست با راهاندازی کارخانه ساخت پرچم در زادگاه خود، برای بیش از ۴۰۰ نفر اشتغالزایی کند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ به نقل از پایگاه اطلاعرسانی کمیته امداد، ابوالفضل خانجانی که پیش از این مددجوی کمیته امداد بود، حالا یک کارآفرین موفق است. وی در خانوادهای با هفت فرزند در روستای «ریحان» از شهرستان خمین متولد شد؛ پدرش کشاورز بود و شغل فصلی داشت. او نیز از کودکی همچون دیگر برادرهایش کار کرده و سختکوش بوده و با تلاش بسیار مسیر موفقیت را هموار کرده است.
این کارآفرین موفق درباره مسیر زندگیاش در ویژه برنامه تلویزیونی جشن رمضان گفت: از کودکی مشاغل مختلفی را تجربه کردم حتی در جوانی با برادرهایم میوهفروشی راهاندازی کردیم اما شکست خوردیم و بعد از آن توسط یک خیّر در نگهبانی یک کارخانه همراه با همسر و فرزندم که تازه متولد شده بود، مشغول به کار شدم. شرایط اسکان آنجا که برق و گاز نداشت خیلی سخت بود. از کودکی با سختی و کار کردن بزرگ شده بودم و همه اینها باعث شد خیلی زود پخته و هدفمند شوم.
وی سختیهای دوران کودکی خود را موجب شکلگیری موفقیت در آینده خود دانست و افزود: بعد از ورشکستگی در میوه فروشی که در خمین راه انداختم مجبور شدم برای کارگری به تهران بیایم و در شهرک صنعتی خمین نگهبان شدم و آنجا اتفاقهای بسیاری رخ داد که حدود ۳، ۴ سال بعد مدیر فنی همان کارخانه شدم.
وی از ماجراهای دوره نگهبانی در کارخانه این طور گفت: یکبار متخصصان کرهای برای نصب دستگاههای کارخانه و آموزش به کارشناسان آمدند و مترجم همراه آنها یک خانم کرهای مسلمان و شیعه ساکن ایران بود که حاضر نشد در مهمانسرای کارخانه همراه کارشناسان آقا مستقر شود. خمین هم هتل نداشت و من پیشنهاد کردم خانم مترجم برای استراحت و اقامت در خانه نگهبانی در کنار همسرم باشد.
خانجانی ادامه داد: پذیرایی از مهمانان کرهای را بر عهده گرفتم، همزمان نگهبانی انبار را هم تحویل من دادند. مسئول آموزش دستگاهها متوجه بود من فرصت آموزش در کنار دستگاهها را ندارم به صورت مجزا خارج از ساعت آموزش برای من وقت گذاشت و همراه خانم مترجم نکات مهم را به من آموزش داد.
این کارآفرین افزود: به اصرار همسرم ادامه تحصیل دادم. دیپلم گرفتم و با دریافت وام به دانشگاه رفتم و مدیریت صنعتی خواندم. در دانشگاه طرح های همکلاسیها و سایر دانشجویان را قبول میکردم و در ازای آن کتاب دریافت میکردم. همین باعث شد اطلاعات بیشتری درمقایسه با یک دانشجوی ترم دوم داشته باشم. در کارخانه هم کار عملی انجام میدادم که بسیار مفید بود.
خانجانی معتقد است: حالا در روستای پدری -در شهر خمین کارخانه تولید پرچم دارم. کارخانه بزرگی است که تنوع محصول دارد و انواع تکنولوژی روز دنیا را دارد. ۸۰ نفر به طور مستقیم در کارخانه شاغل هستند و بیش از ۴۰۰ نفر غیر مستقیم مشغول هستند مانند زنان سرپرست خانوار که در خانه خیاطی میکنند. ویژگی کار من بهبود مستمر و قراردادن مشتریان در جایگاه شریک است. مهم نیست کجا، چه شغلی و با چه حقوقی، وقتی کاری را قبول کردی بهترین باش. این قانون و عدالت خداست که وقتی خوب باشی پیشرفت میکنی.