پخش زنده
امروز: -
مدیر نظارت صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری گفت: تصویب قانون جهش تولید دانش بنیان در مجلس شورای اسلامی باعث شد تا توان صندوق نوآوری و شکوفایی بسیار بیشتر شود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، محمد محمودیان مدیر نظارت صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری در خصوص رویکرد جدید این صندوق در پشتیبانی کمی و کیفی از شرکت های دانش بنیان گفت: صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری از سال ۹۲ برای ارائه خدمات مالی به شرکتها و موسسات دانش بنیان راه اندازی شد و در حال حاضر بالغ بر ۶۰ خدمت به موسسات و شرکتهای دانشبنیان ارائه میکنیم که با توجه به شعار سال جاری و تاکید روی بحث تولید و اشتغال، ظرفیت این خدمات در صندوق نوآوری و شکوفایی ایجاد شده است.
وی افزود: ما خدماتی مختلفی همچون کمک های بلاعوض، خدمات توانمندسازی آموزشی، کمک در بحث سرمایه گذاری خطر پذیر در شرکت های دانش بنیان، ارائه انواع تسهیلات و صدور ضمانت نامه های مورد نیاز به شرکت های دانش بنیان را ارائه می کنیم.
محمودیان با اشاره به اینکه برای پشتیبانی از شرکت های دانش بنیان، تعامل خوبی با نهادهای مالی دیگر صورت گرفته است، افزود: از بانکهای بزرگ کشور که بتوانند به عنوان عامل های صندوق نوآوری و شکوفایی عمل کنند و با بروکراسی و فرآیند کاغذبازی کمتر و البته تضامین مناسب بتوانند خدماتی را در اختیار شرکت های دانش بنیان قرار دهند، رایزنی هایی صورت گرفته است.
وی گفت: قانون جهش تولید دانش بنیان که به عنوان یک طرح در مجلس شورای اسلامی تصویب شد، باعث شده تا سرمایه صندوق نوآوری و شکوفایی در سال جاری افزایش یابد و عاملیت صندوق توسعه ملی توسط صندوق نوآوری و شکوفایی صورت گیرد. با اجرای این قانون توان صندوق نوآوری و شکوفایی بسیار بیشتر شده است.
مدیر نظارت صندوق نوآوری و شکوفایی ادامه داد: علاوه بر موارد ذکر شده، درصدد هستیم که با همکاری بانک های بزرگ تجاری مشارکت در طرح های دانش بنیان پذیر را با همکاری این بانک ها صورت دهیم و جلساتی هم با بعضی از بانک ها در همین رابطه در ابتدای سال و اواخر سال گذشته صورت گرفته است.
محمودیان گفت: به دنبال این هستیم که با افزایش میزان مشارکت و سرمایه گذاری خطرپذیر در سال جاری، ریسکهایی که به صندوق و شرکتهای دانشبنیان تحمیل میشود تعدیل شود.
وی با عنوان اینکه صندوق نوآوری و شکوفایی برای تامین مالی شرکت های دانش بنیان باید از دیگر ظرفیت های موجود در کشور نیز استفاده کند، گفت: در بودجه سال ۱۴۰۱ پیشبینی شده است که بانک ها پنج هزار میلیارد تومان را در اختیار شرکت هایی که از طرف صندوق نوآوری و شکوفایی معرفی می شوند، قرار دهند. صندوق نوآوری و شکوفایی نیازهای مختلف این شرکت ها را احصا می کند و ما این آمادگی را داریم که خودمان را با شرایط این شرکتها تطبیق دهیم تا بتوانیم خدمترسانی بهتری داشته باشیم و با همکاری صندوق توسعه ملی و صندوق پژوهش و فناوری و صندوق های جسورانه بورسی، خدمات درخوری را ارائه کنیم.
وی گفت: قبلاً در بعضی از استان ها هیچ صندوق پژوهش و فناوری وجود نداشت اما الان بالغ بر شصت صندوق پژوهش و فناوری در کشور فعالند و به طور متوسط برای هر استان دو صندوق پژوهش وفناوری داریم.
مدیر نظارت صندوق نوآوری و شکوفایی ادامه داد: ممکن است افرادی باشند که بگویند من هنوز شرکتی ندارم ولی ایده دارم که میخواهم تجاری کنم. این افراد می توانند به مراکز رشد و یا پارک های علم و فناوری و یا شتاب دهنده دانش بنیان که تعداد قابل توجهی هستند مراجعه کنند. این مجموعه ها، فضای کار اشتراکی را در اختیار این افراد قرار می دهند تا محصول به مرحله عرضه به بازار برسد. سپس آن شتاب دهنده، سرمایه گذار جذب می کند و ایده خریداری می شود و افراد به شرکتی متصل می شوند تا به تولید محصول بپردازند.
اگر ما زمین های کشاورزی( حدود ۵۰ میلیون هکتار ) ، کوه ، دره ، کویر و ....... را کنار بگذاریم ، خیلی خیلی سریع و راحت می توان به هر ایرانی ۵۰۰۰ متر مربع ، زمین رایگان داد...