پخش زنده
امروز: -
در حاشیه بازرسی از مراکز تولید و عرضه مواد پروتئینی بر تازه خوری مواد پروتئینی تاکید شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ کارشناس دامپزشکی استان مرکزی با بیان اینکه نگهداری طولانی مدت گوشت گرم قرمز و سفید در فریزرهای خانگی تهدیدی برای سلامتی است گفت: حداکثر زمان نگه داری تا ۱۰ روز است نه تا شش ماه.
نظافتی با بیان اینکه برای نگهداری طولانی مدت گوشت باید از گوشتهای منجمد شده استفاده کرد ادامه داد: فروش گوشت گرم در مرکز فروش نیز باید بر اساس تاریخ انقضاء در بسته بندی باشد.