پخش زنده
امروز: -
مصرف سبزی و میوه در ایام روزه داری باعث تقویت سیستم ایمنی بدن برای پیشگیری و مقابله با کرونا میشود.
به گزارش خبرگزاری صداو سیما، مرکز اصفهان؛مدیر کل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: مصـرف مقـادی کـافی گـروه سـبزی هـا و میـوه هـا در ایـام روزه داری بـا تـأمین کردن ویتـامین هـا بـه خصـوص ویتـامین C و پــیش ساز ویتامین A به تقویت سیستم ایمنی بدن برای مقابله با بیماری کووید ١٩ کمک میکنند.
به گفته دکتر زهرا عبداللهی روزهداران برای جبران کمبود آب و املاح موردنیاز بدن، باید مصرف میوه و سبزی تازه را در ماه مبارک رمضان بویژه در وعده سحری بیشتر کنند.
وی افزود: در مــاه مبــارک رمضـان نیــز ماننــد همیشــه پیــروی از برنامــه غــذایی متنــوع و متعــادل یعنــی تــأمین انــواع مختلفــی از مــواد غــذایی بــه تناســب بــا یکــدیگر و مقــادیر کــافی از مــواد مــورد نیــاز بــرای حفــظ ســلامت بــدن و رعایــت میانــه روی بــا محــدود کردن غــذاهای دارای چربــی، کلســترول، قنـد، نمــک زیــاد و ترکیبــات افزودنـی توصــیه مــی شــود.