پلمپ ٣ واحد تهیه و عرضه مواد غذایی در نیشابور
سه واحد تهیه و عرضه مواد غذایی متخلف در شهر نیشابور شناسایی و پلمپ شد.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، رئیس گروه سلامت محیط و کار معاونت بهداشت گفت: واحدهای صنفی پلمپ شده
شامل آشپزخانه، قنادی و طباخی است و به سبب بیتوجهی به موازین بهداشتی و دستورالعملهای مدیریت بیماری کرونا، پس از انجام مراحل قانونی، تعطیل و پلمپ شدند.
سعید یگانه پور افزود: نظارت بر فعالیت اصناف با توجه به قرارگیری شهرستان در وضعیت قرمز کرونایی، با شدت بیشتری اجرا می شود و همه صنوف ملزم به رعایت اصول بهداشتی هستند.