پخش زنده
امروز: -
یک روانشناس: ایمان و صبر موجب میشود که انسان روابط بین فردی خود را با کنترل و فکر بیشتری هدایت کند.
به گزارش گروه وب گردی خبرگزاری صدا و سيما، دکتر مهرنوش دارینی روانشناس گفت: موفقیتهایی که فرد در زندگی خود دارد به رشد اعتماد به نفس او منجر میشود و زمانی که فرد موفق به روزه گرفتن میشود. اعتماد به نفس او در زمینههای مختلف ارتقا مییابد، خلق او نیکو و افسردگی از دور میشود.
وی افزود: روزهداری به ارتقای این بخش بسیار کمک میکند. کسی که روزه میگیرد علاوه بر نزدیکی به خداوند تمرینی مبنی بر مهارکردن تکانههای درونی خود دارد و میتواند خود را کنترل کند و این موضوع بر روی سلامت روان افراد تاثیرگذار است.
دکتر دارینی تاکید کرد: ایمان و صبر موجب میشود که انسان روابط بین فردی خود را با کنترل و فکر بیشتری هدایت کند. زمانی که روزه دار سعی میکند خشم خود را کنترل کند یا حق دیگران را ضایع نکند؛ تمرین مناسبی برای تقویت روابط بین فردی خود انجام میدهد.
این روانشناس گفت: بر اثر گرسنه ماندن طولانی آن دسته از سلولهای عصبی که انرژیشان را از مواد قندی تامین میکنند، تحریک میشوند و به دليل اين که کالری لازم برای فعالیتهای این سلولها در اختیارشان قرار نمیگیرد غالبا حالتهای عصبی، بی حوصلگی، پرخاشگری، سرگیجه و سردرد در فرد گرسنه به چشم میخورد.
دکتر دارینی افزود: عصبانیت در حین روزه داری پدیدهای کاملا فیزیولوژیک است و افراد باید بتواند کنترل خشم خود را با نفس عمیق یا کمتر درگیر شدن با مسائل پیچیده کنترل کنند و افرادی که تحت درمان داروی خاص هستند حتما باید با پزشک خود مشورت کنند.