پخش زنده
امروز: -
استاندار کردستان گفت: عملیات آبرسانی به ۱۶۹ روستای استان توسط سپاه و گروههای جهادی طی ۳۰ ماه انجام می شود، اما انتظار داریم این مدت به ۲۰ ماه کاهش یابد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمامرکزکردستان، اسماعیل زارعیکوشا در جلسه کارگروه بسیج جهاد سازندگی کردستان با موضوع بررسی آبرسانی روستایی، افزود: برای پیشرفت سریع آبرسانی به این روستاها، همه ادارات ودستگاههای اجرایی باید در اوج هکاری وهماهنگی باشند وکار معطل بوروکراسی ادارای نماند.
وی گفت: در صورت امکان مصالح و لوازم مورد نیاز اجرای این طرح باید از داخل استان تامین شود تا هم موجب رونق اقتصادی شود وهم در اسرع وقت در اختیار اجرای طرح قرار گیرد.
استاندار کردستان از اجرای این طرح به عنوان تمرین در راستای تعامل با گروههای جهادی نام برد و افزود: این کار مقدمه ای برای تقویت گروههای جهادی است.
تخصیص بیش از پنج هزار میلیارد ریال اعتبار برای آبرسانی روستا ها
فرمانده سپاه بیتالمقدس کردستان نیز گفت: برای آبرسانی به این ۱۶۹ روستا از محل اعتبارات محرومیت زدایی، ۲ هزار و ۹۱۰ میلیارد ریال اختصاص یافته بود که به پنج هزار و ۲۷۸ میلیارد ریال افزایش یافت.
سردار سیدصادق حسینی خواستار همکاری و حمایت دستگاههای مختلف برای آبرسانی به این روستاها شد و افزود: در سال های گذشته بخش محرومیتزدایی سپاه اقدامات مختلفی انجام داده است و امسال علاوه بر آن، مقرر است، ۱۶۹ روستای استان و دارای تنش آبی، از آب شرب پایدار بهرهمند شوند.
وی با بیان اینکه آبرسانی به این روستاه ها طی یک تا ۲ سال و به صورت تک روستایی و مجتمعی انجام خواهد شد، افزود: هفته آینده عملیات اجرایی آبرسانی به روستاهای دارای تنش آبی در شهرستان مریوان آغاز خواهد شد.
۷۸۰ میلیارد تومان برای اجرای پروژههای سازندگی در کردستان
مسئول بسیج سازندگی سپاه بیتالمقدس کردستان هم از سازماندهی و فعالیت بیش از یک هزار و ۵۰۰ گروه جهادی در بخشهای مختلف در استان خبر دادو گفت: ۷۸۰ میلیارد تومان برای اجرای پروژههای سازندگی در استان در نظر گرفته شده است است.
سرهنگ علیاصغر عزیزیفر افزود: در ایام تعطیلات نوروزی امسال ۷۸ گروه جهادی در قالب سه قرارگاه با حضور بیش از ۲ هزار نفر فعالیت و خدمترسانی میکردند.
وی اضافه کرد: طرحهای محرومیتزدایی با ۷۸۰ میلیارد تومان در استان تعریف شده است که در ساخت مدرسه، راه، آبرسانی وسایر طرح های عام المنفعه هزینه خواهد شد.
کردستان رتبه چهارم کشور از لحاظ اعتبارات آبرسانی است
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کردستان هم در این جلسه گفت: رتبه کردستان از لحاظ اعتبارات آبرسانی روستایی؛ چهارمین استان کشور است و مقرر شده طی ۳۰ ماه، با همکاری قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) و معین آن یعنی سپاه، آبرسانی به روستاهای استان انجام شود.
محمد فرهاد با بیان اینکه امسال ۸۰۰ میلیارد ریال برای آبرسانی روستایی به این شرکت اختصاص یافته است، افزود: معمولا اعتبارات ملی آبرسانی به صورت ۱۰۰ درصدی تخصیص نمییابد که باعث شده هنوز ۶۵۴ روستای استان تحت پوشش شرکت آبفا نباشند.
وی با اشاره به اینکه از یک هزار و ۶۷۷ روستای استان یک هزار و ۲۳ روستا تحت پوشش شرکت آبفا است، اضافه کرد: در حال حاضر ۷۶ درصد جمعیت روستایی استان زیر پوشش بوده و از خدمات این شرکت بهرهمند هستند.