پخش زنده
امروز: -
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی گیلان از مردم خواست در هنگام سحر و افطار مراقب نحوه غذا خوردن خود با شند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز گیلان؛ سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی گیلان امروز با بیان این مطلب که روزه داران باید با مایعات گرم و چند خرما افطار خود را شروع کنند گفت: بهتر است روزه داران در وعده سحر و افطار از غذاهای پخته و یا بخار پز استفاده کنند و از خوابیدن بعد از خوردن سحری پرهیز نمایند.
فردین مهرابیان با اشاره به اهمیت مصرف میوه و سبزی در وعده سحر و افطار افزود: روزه داران میوه و سبزی مورد نیاز خود را ضد عفونی نموده و حتما بعد از افطار میوه مصرف کنند.
وی همچنین اضافه کرد: بهتر است در افطار غذای سبک و زود هضم خورده شود و از خوردن گوشت، مرغ و تخم مرغ کاملا نپخته پرهیز شود.