پخش زنده
امروز: -
فرماندار آستارا : کارخانه آرد شهرستان فقط با ۵۰ درصد ظرفیت فعالیت می کند .
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز گیلان ؛ عنایت رضاییپور در بازدید از کارخانه آرد آستارا گفت: کارخانه آرد این شهرستان واقع در روستای سیبلی، تاکنون کاهش کیفیت آرد با درجات عمده و بحرانی نداشته و نواقص جزئی، با بررسی و کنترل مستمر برطرف شده است و اداره های استاندارد و جهاد کشاورزی نظارت خود را بر کارخانه آرد افزایش دهند.
عنایت رضایی پور گفت: هزینه بالای جابجایی آرد برای پخت نان از دیگر مشکلات نانوایان شهرستان است و در بازدید کارخانه آرد این مشکلات در حضور مدیر این کارخانه بررسی شد.
وی افزود : در این واحد بزرگ تولیدی روزانه ۱۲۰ تن آرد تولید می شود و در صورت تامین گندم قابلیت تولید روزانه ۲۵۰ تن آرد را دارد.
فرماندار آستارا گفت: برای بازرسی کیفی محصول کارخانه آرد این شهرستان، یک مدیر کنترل کیفیت از سوی اداره استاندارد تعیین شده و این کار، همه روزه انجام می شود.
عنایت رضایی پور گفت : علاوه بر کنترل کیفی و سیستمی کارخانه آرد، یک بازرس و کارشناس اداره استاندارد نیز کیفیت آرد تولیدی را به صورت میدانی بررسی می کند.
وی با بیان اینکه اغلب نانوایان از پایین بودن کیفیت آرد گلایه دارند گفت: نحوه نامناسب نگهداری آرد در نانوایی ها، ورود رطوبت به کیسه های آرد، پایین بودن کیفیت خمیر مایه و عمل آوری ناقص خمیر از علل کاهش کیفیت نان در این شهرستان است .
فرماندار آستارا با اشاره به تعداد نانوایی های یارانه ای و آزادپز این شهرستان گفت: آستارا ۲۲۴ نانوایی دارد که ۱۵۰ نانوایی آن یارانه پز هستند و بازرسی مستمر بازرسان کارگروه آرد و نان شهرستان در خصوص عملکرد آنها به طور مداوم ادامه دارد.