پخش زنده
امروز: -
با تغذیه سالم در ماه مبارک رمضان سلامتی خود را حفظ کنید.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای چهارمحال و بختیاری، درماه مبارک رمضان بهتراست از همه گروههای غذایی شامل نان و غلات، سبزی و میوه، فرآوردههای پروتیینی و گوشت و لبنیات استفاده شود و گروه روغنها و مغزهای آجیل نیز به عنوان گروه فرعی مورد توجه باشد.
برای تامین انواع ویتامینها و املاح معدنی، دریافت کافی پروتیین، کربوهیدرات و چربی باید از همه گروههای غذایی به اندازه کافی استفاده شود.
وعدههای غذایی در ماه رمضان به سحری و افطاری و شام تقسیم میشود و در وعده سحری با توجه به میزان فعالیت فرد باید غذای مناسب انتخاب شود.
افرادی که در طول روز فعالیت سنگین تری دارند وعده سحری آنها باید از مواد غذایی مقویتری باشد تا انرژی کافی در طول روز تامین شود.
بهتر است وعده افطاری را با مایعات ولرم، چای کم شیرین و ولرم یا شیر ولرم همراه با خرما شروع کنیم و به فاصله ۱۰ دقیقه پس از یک وعده غذایی سبک مانند شیربرنج حلیم یا فرنی استفاده شود.
به فاصله یک تا ۲ ساعت پس از وعده افطاری، وعده شام مصرف شود و میتوان از انواع وعدههای کوچک همراه با سبزی استفاده کرد.
مصرف مایعات کافی و سبزی سالم در هرسه وعده و پرهیز از صرف غذاهای پرچرب، سرخ کرده، نمک دار و بسیار شیرین توصیه میشود.