پخش زنده
امروز: -
از دست ندادن وعده سحری از ملزومات تغذیه در ماه مبارک رمضان است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز قم، کارشناس تغذیه مرکز بهداشت استان با اشاره به اهمیت وعده سحری در تغذیه ماه مبارک رمضان گفت: برای حفظ قند خون و آب بدن در طول روز، روزهداران تحت هیچ شرایطی وعده سحری را از دست ندهند.
علی اکبر حق ویسی مصرف غذاهای فیبردار از جمله سبزی، میوه، غلات و حبوبات را برای وعده سحری بسیار مناسب برشمرد و افزود: در وعده افطاری هم با توجه به اینکه آب بدن به شدت کاهش یافته، باز کردن روزه با آب سرد ممنوع است و حتماً باید از آب جوشیده سرد شده یا چای کمرنگ استفاده کرد.
وی گفت: استفاده از شیر، لبنیات، خرما، شیره خرما و یا عسل برای تامین انرژی گروه سنی نوجوانان مفید است.