پخش زنده
امروز: -
عضو هیئترئیسه مجلس شورای اسلامی، درآمدهای حاصل از فروش نفت را منابع ناپایدار دانست و گفت: بسیاری از کشورهای پیشرفته بخشی از تولید ناخالص ملی خود را از راه گردشگری و… تأمین می کنند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خوزستان ، مجتبی یوسفی اظهار کرد: نفت ابزاری است برای خرید و فروش و کشور ایران با توجه به مبانی دینی و انقلابی دشمنهای زیادی دارد و تحریمها نیز ابزاری برای برخی از کشورهای پیشرفته شده است که علیه ایران و بعضی از کشورهای دیگر مثل روسیه و حتی چین اعمال میکنند.
وی افزود: درآمدهای حاصل از فروش نفت منابع پایداری نیست و ارزش افزوده ایجاد نمیکند و این در حالی است که در بسیاری از کشورهای پیشرفته بخش قابل توجهی از تولید ناخالص ملی (حداقل ۲۵ تا ۳۰ درصد) از راه توریست، گردشگری و صنایع دستی تأمین میشود.
نماینده مردم اهواز در مجلس ادامه داد: برخیها اعلام میکنند که در ایران ظرفیتهای لازم برای جذب توریست خارجی وجود ندارد در حالی که کشور ما دارای چهار فصل با ذخایر و موضوعات مرتبط غنی فرهنگی و میراث فرهنگی بوده و این امر در دنیا منحصر به فرد است.
یوسفی توضیح داد: خوزستان رنگین کمان اقوام است و باید از نظر گردشگری و تنوع اقوام در راستای ارتقای این استان استفاده کرد.
یوسفی عنوان کرد: برگزاری این نمایشگاهها برای شناساندن فرهنگ غنی عشایر خوزستانی و همچنین توجه به اقتصاد با ارائه محصولات صنایعدستی مؤثر است.
عضو هیئترئیسه مجلس خبر داد: سال ۱۴۰۰ برای اولین بار، ۳۲ هزار میلیارد تومان تسهیلات برای حوزه گردشگری و صنایع دستی در نظر گرفته شد که سهم خوزستان رقم قابل توجهی بود.
یوسفی افزود: حدود یک هزار میلیارد تومان برای تسهیلات حوزه گردشگری و صنایع دستی خوزستان در نظر گرفته شد که ۱۲ میلیارد تومان سهم اداره کل میراثفرهنگی خوزستان بود و از صنعتگران فعال در حوزه صنایع دستی درخواست میشود که در سامانه مربوطه ثبتنام و از این تسهیلات با بهره پایین بهرهمند شوند.
وی ادامه داد: برای سال آینده نزدیک ۸۰ هزار میلیارد تومان برای حوزه اشتغال در زمینه گردشگری، صنایع دستی و… در نظر گرفته شده که حداقل سه هزار میلیارد تومان برای حوزه تسهیلات سهم خوزستان است؛ بنابراین مجلس شرایط را برای تسهیل کسب و کار و توجه به مشاغل خانگی و صنایع دستی فراهم کرده است.
بیشتر بخوانید : راه اندازی هنرستان صنایع دستی و گردشگری در دزفول
نماینده مردم اهواز در مجلس با تاکید بر اینکه از کسب و کارها در فضای مجازی و اپلیکیشنها و نرمافزارهای جدید استقبال میشود، گفت: پیشنهاد میشود که اداره کل هر دو ماه یا فصلی یک بار این نمایشگاه را برگزار و از ظرفیت تسهیل معرفی مشاغل و تولیدات صنایع دستی برای توسعه کسبوکارهای خرد استفاده کند.