پخش زنده
امروز: -
فصل بهار با خستگی همراه است، که با مصرف خوراکیهای بی نظیر این فصل، میتوان از نشاط و شادابی برخوردار شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اصفهان؛ تحقیقات ثابت کرده است که خوردن برخی از غذاهای غنی از مواد مغذی به افراد مبتلا به افسردگی کمک میکند.
هندوانه:
این میوه منبع غنی لیکوپن است؛ آنتیاکسیدانی که از بافت ظریف مغز محافظت میکند. هندوانه لیکوپن بیشتری نسبت به گوجهفرنگی دارد ولیکوپن موجود در هندوانه به کاهش خطر التهاب مرتبط با زوال عقل و احتمالاً افسردگی کمک میکند. هندوانه علاوه بر لیکوپن، انتخابی بهجای خوراکیهای سرشار از شکر است.
میگو:
میگو حاوی امگا ۳ است. مطالعات نشان میدهد که امگا ۳ به کاهش علائم افسردگی کمک میکند. سطوح پایین اسیدهای چرب ضروری مانند امگا ۳ در بدن با بیماریهایی از جمله افسردگی مرتبط است. سایر منابع خوب اسیدهای چرب امگا ۳ شامل ماهی آزاد، ساردین، ماهی خالمخالی و ماهی تن است.
ذرت:
سبزیجات نشاستهای مانند ذرت، کربوهیدراتهای باکیفیت و سرشار از فیبر و مواد مغذی هستند. این دانهها را با لوبیا سیاه و سالاد مخلوط کنید، زیرا لوبیا یکی دیگر از کربوهیدراتهای باکیفیت است که سطح خلقوخو را افزایش میدهند.
گیلاس:
گیلاس سرشار از فلاونوئیدهاست که از بدن در برابر افسردگی محافظت میکند مطالعهای نشان داد که مصرف مقادیر بالای فلاونوئیدها با کاهش خطر افسردگی مرتبط است.
مارچوبه:
یکی از خوشمزهترین سبزیجات بهاری، مارچوبه، حاوی مجموعهای از مواد مغذی ضدافسردگی مانند فولات و همچنین پتاسیم و بسیاری دیگر از ویتامینها و مواد معدنی ضروری است. افراد مبتلا به افسردگی، مقادیر کمتری فولات در بدن و رژیم غذایی خود دارند.
خیار:
یکی از دلایل اصلی که خیار ممکن است علائم افسردگی را کاهش دهد، این است که بیشتر از آب تشکیل شده و میتواند وقتی هوا گرم است، بدن هیدراته بماند. تحقیقات نشان میدهد که هیدراته ماندن میتواند به حمایت از سلامت روان کمک کند.