تغییر ساعتکاری اصناف مشهد در ماه مبارک رمضان
واحدهای صنفی باید ساعت کاری و ملاحظات اجتماعی را به منظور حفظ حرمت روزهداران رعایت کنند.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما، مرکز خراسان رضوی، رییس اتاق اصناف مشهد گفت: در ایام ماه مبارک رمضان پذیرایی و سرو غذا و
نوشیدنی از اذان صبح تا اذان مغرب برای همه واحدهای صنفی در مشهد شامل رستوران، فروش اغذیه، فست فود، آبمیوه، بستنی و سوپرمارکتها ممنوع است.
محمود بنانژاد افزود: توزیع مواد غذایی مانند آش، حلیم، حلوا و شله فقط به صورت بیرون بر و باید از ساعت ۱۶ و ۳۰ دقیقه به بعد انجام گیرد، همچنین توزیع غذا با پیک موتوری ممنوع است و آنها که حامل جعبه غذا هستند باید مدنظر داشته باشند که از تردد آنها جلوگیری خواهد شد.
رییس اتاق اصناف مشهد گفت: صنف فروش بستنی و فالوده از ساعت ۱۹ مجاز به عرضه محصول خود به صورت بستهبندی و بیرون بر و صنف کبابی، کله پزی و آشپرخانه از ساعت ۱۷ مجاز به فروش و عرضه محصول خود به صورت بیرون بر هستند.
بنانژاد بیان کرد: کلیه فست فودها شامل ساندویچ، پیتزا و مرغ بریان از ساعت ۱۷ مجاز به عرضه و صرفا به صورت بیرون بر هستندو تحت هیچ شرایطی مجاز به پذیرایی در محل واحد صنفی نخواهند بود.
وی ادامه داد: فروش و عرضه هرگونه مواد خوراکی و نوشیدنی در همه تالارها، باغ تالارها و همه واحدهای صنفی مستقر در اماکن مذهبی، اماکن ورزشی و تفریحی و پایانهها و همچنین قهوهخانه ها، چایخانهها و کافههای سنتی از اذان صبح تا اذان مغرب ممنوع است.
رییس اتاق اصناف مشهد افزود: ساعت کاری نانواییهای آزادپز و یارانهای همزمان با ایام ماه مبارک رمضان در شیفت صبح از ساعت ۸ تا ۱۳ و در شیفت عصر از ساعت ۱۶ تا حداقل نیم ساعت بعد از اذان مغرب است، نانواییهایی که مایل به فعالیت بعد از این ساعت هستند به شرط رعایت سهمیه آردشان، میتوانند نان پخت و عرضه کنند.
۱۲۰ هزار واحد صنفی در مشهد فعال است.