پخش زنده
امروز: -
پلیس دانمارک با رفتاری خشن، بانوی ایرانی ساکن دانمارک را بازداشت کرد.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما، پلیس دانمارک با حمله وحشیانه به بانوی ایرانی ، وی را بازداشت کرد.
بخش انگلیسی تلویزیون تی آر تی ترکیه تصاویری منتشر و اعلام کرد: چهار پلیس لباس شخصی دانمارک ، بانوی ایرانی را که مادر دو فرزند بوده و هفت سال است در این کشور اقامت دارد پس از آزار و اذیت فیزیکی و تزریق کردن داروی آرام بخش از کشور اخراج کرد.
بیخیال
این هم دموکراسی عریان اروپا
کجان غربزده ها تا اینجا گریبان چاک دهند
این فیلم از بیرون انداختن یک بانوی کرد ایرانی گرفته شده. ایشان هفت سال در شهرکهای گوناگون ویژه پناهجویانی که همچنان چشم براه پاسخ درخواست پناهدگی خود و خانوادهاش هستند «اقامت» داشته است.
طبق قوانین جدید و بیگانه ناطلب کشور پناهجویان تا وقتی که منتظر پاسخ درخواست پناهندگی خود هستند میتوانند در این شهرکها زندگی کنند و از نظر پزشکی، دارویی و خوراک و پوشاک هم تحت پوشش صلیب سرخ و داوطلبان و موسسات دیگر خیریه چیزی کم نداشته باشند.
پاسخ بسیاری از این درخواست ها منفی خواهد بود. و مراجعان میتوانند دوباره از این جواب منفی شکایت کرده و به این طریق مدت اقامت خود را در این شهرک ها طولانیتر کنند.
ولی بعد از تعداد مشخصی جواب منفی آنگونه پناهندگانی که گذرنامه کشور خود را داشته باشند از کشور دانمارک دیپورت می شوند. و اگر آن پناهجو از دیپورت شدن خویش جلوگیری کند، پلیس مجاز است که از خشونت فیزیکی متناسب استفاده کند.
این خشونت پلیس بیش از حد دانمارک اصلا قابل پذیرش نیست. به نظر شخصی من هیچگونه خشونتی نسبت به هیچ انسان یا حیوان زندهای قابل قبول نیست. خوشبختانه در کشور دانمارک بدلیل آزادی بیان اینجور اتفاقات زیر پوشش رسانه های گروهی قوی کشور قرار می گیرند. و اگر حرکتی غیر قانونی انجام داده شده باشد مطمئن باشید که مجرمان پاسخگویی جرم خود خواهند شد. و قوای سه گانه به خوبی از همدیگر جدا هستند. البته به دلیل قدرت بالای رسانه های گروهی میشه گفت قوای چهارگانه.
برگردیم به استفاده از خشونت بیش از حد.
فکر می کنم که در کشور های دیگر هم همین اتفاقات شاید شدیدتر هم میافتد. کشور بزرگ و متمدن آمریکا هم سوابق خوبی در این مورد ندارد. البته برخی از کشورهای خاورمیانه هم خودشان دست کمی ندارند.
یکی از تفاوتهای بزرگترین جامعه دانمارک و جامعه ایران این است که قانون در مورد هر شخص یکسان است. و سعی می شود که بین مرد و زن هیچگونه تفاوتی نباشد.
به عنوان مثال بانوان همپای آقایان حق نخست وزیر شدن یا قاضی شدن یا سربازی رفتن یا در مسابقات ورزشی به عنوان تماشاچی یا بازیکن شرکت کردن را هم دارند. حتی موتور سواری یا دوچرخه سواری در مراکم عمومی، شنا در دریا و پوشیدن پیراهن آستین کوتاه و حجاب اسلامی، و لباس های مورد علاقه خود برای آقایان هم آزاد است.