پخش زنده
امروز: -
با اجرای طرح ملی امداد و نجات در سراسر کشور از ۲۵ اسفند پارسال تاکنون، ۲۰ هزار نفر از امدادگران داوطلب در ۱۴ هزار پایگاه ثابت، سیار و موقت جمعیت هلال احمر درحال خدمتگزاری به هموطنان هستند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، تعطیلات نوروزی بهانهای برای دور هم بودن و سفر رفتن با خانواده است، اما در این میان جوانانی هستند که لذت تعطیلاتشان را برای نجات و کمک رسانی به همنوع خود در پایگاههای ثابت و سیار جمعیت هلال احمر سپری میکنند و این بهانهای شد تا همراه گروه خبری از پایتخت فاصله بگیریم و به پایگاه امداد و نجات بین شهری پلور از توابع شهرستان مازندران برویم.
در ورودی این پایگاه با موحد نجار و علی کوهی، دو جوانی که نوبت کشیک آنها بود، روبرو شدم و بعد از تبریک سال نو، سراغ مابقی گروهشان را گرفتم که موحد گفت همکارانش داخل پایگاه مشغول خوردن صبحانه هستند؛ نگاهی به ساعت کردم و با لحن خنده داری گفتم، ساعت از ۱۰ صبح گذشته است که علی کوهی گفت همکاران از شب گذشته تا نیم ساعت قبل ماموریت بودند و، چون تازه رسیدند، مشغول خوردن صبحانه هستند.
به اتفاق دو امدادگر داوطلب به داخل پایگاه رفتم و با جمعی از داوطلبان جوان هلال احمر آشنا شدم و سپس درباره شرایط کاری آنجا با آنها گفتگو کردم و پرسیدم چه عاملی باعث شده است تا آنها در ایام نوروز به جای مسافرت و دورهمی خانوادگی، داوطلبانه در پایگاهی مستقر شوند که هر لحظه ممکن است برای یک حادثه اعزام شوند؛ چه حسی باعث انتخاب این مسیر شده است.
هر یک از امدادگران جوان از حس و حالشان گفتند؛ یکی از امدادگران از آرامش روحی که به علت نجات جان هموطنانش پیدا کرده است، صحبت کرد؛ دیگری از سختی کارشان گفت و از اینکه با کمکهای بشردوستانه میتواند به همنوع خودش یاری رساند، ابراز رضایت کرد؛ یکی دیگر از امدادگران هم از امید در زندگی یاد کرد و گفت خوشحالم که با انجام کوچکترین کار، میتوانم امید را به دیگران انتقال دهم.
در کنار امدادگران جوان، آقای نیک زاد رئیس هلال احمر شهرستان آمل هم حضور داشتند، مدیری که ۱۶ سال به صورت داوطلب در هلال احمر فعالیت کرده و تنها ۱۰ سال است که به استخدام جمعیت هلال احمر در آمده است.
با آقای نیک زاد و تیم امدادی شان به رودخانهای در فاصله ۱۵ کیلومتری پلور رفتیم، خانوادههایی در کنار رودخانه مستقر بودند که آقای نیک زاد، آنها را از اتفاقات تلخی که با سهل انگاری برخیها در کنار رودخانه اتفاق افتاده بود، آگاه کرد.
داوطلب به کسی گفته میشه که در صورت بحران سیل و زلزله و غیره همه داوطلب به کمک رسانی میشن نه به امدادگری که توی پایگاه 24 ساعت شبانه روز حق یک ساعت ترک کیشیک را ندارد
امدادگران پایگاه های امداد و نجات ایران (داوطلب)نیستن نقص قانون کار با واژه داوطلبی اجباری اعمال شده برای این جوانان
به امید اصلاح اساسنامه جمعیت و برقراری عدالت در حق امدادگران