پخش زنده
امروز: -
از دیرباز در آداب و رسوم ما ایرانیان، آجیل و شیرینی جزء اصلی پذیرایی و زینت جشنهای نوروز به حساب میآید.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس،با مدرن و صنعتی شدن جوامع و کاهش تحرک افراد خطر ابتلا به بیماریهای مزمن افزایش یافته و در این میان نقش تغذیه صحیح و متعادل بسیار پُررنگتر از پیش به عنوان اصلی مهم و غیرقابل انکار در کاهش احتمال بروز این بیماریهای مزمن محسوب میشود.
در این مطلب آموزشی، با ارائه نکاتی ساده و کاربردی برای حفظ رژیم تغذیهای متعادل، نوروز را برای خود و خانواده مان شادتر کنیم.
بهتر است به جای مصرف شیرینیهای تَر و خامه ای، از انواع شیرینیهای خشک و در اندازههای کوچک استفاده شود.
در خصوص استفاده شکلاتها نیز بهتر است از انواع تلخ آن که دارای میزان منیزیم بیشتر و نمک کمتری است، استفاده شود.
هرگز وعده ضروری صبحانه را حذف نکنیم، حتی اگر دیر از خواب بیدار شویم، چرا که انرژی لازم برای آغاز فعالیت بدن را تامین میکند و مانع پُرخوری در وعدههای دیگر میشود.
از مصرف آجیل و شیرینی در زمانهای نزدیک به وعده اصلی (نزدیک به ۲ساعت) خودداری شود.
از گرسنه رفتن به مهمانی خودداری شود، چرا که سبب کاهش توان ما در کنترل میزان کالری دریافتی میشود.