پخش زنده
امروز: -
در طرح تشدید بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در استان زنجان، بیش از ۶۰ واحد صنفیِ تهیه و توزیع غذا، به علت تخلف بهداشتی پلمب شد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری صدا و سیمای مرکز زنجان؛ طرح تشدید بازرسی از مراکز تهیه و توزیع غذا که از ۲۵ اسفند در استان زنجان آغاز شده است تا ۲۰ فروردین ماه ادامه دارد.
بازرسان بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زنجان، تاکنون ۷ هزار مورد بازدید از مراکز تهیه و و توزیع غذا در استان زنجان انجام داده اند که بیش از ۶۰ واحد متخلف پلمب و به مراع غذایی معرفی شدند.
وجود روغن سوخته و استفاده از آن در تهیه مواد غذایی مهتوریت تخلف و نقطه مشترک بین رستورانها و مراکز متخلف بود.
بررسی کیفیت مواد غذایی اولیه، تاریخ مصرف و انقضای محصولات و مواد اولیه و رعایت شیوه نامههای بهداشتی از مهمترین موارد نظر بازرسان در بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی ست.
هم استانیها میتوانند در صورت مشاهده تخلفات بهداشتی موارد را با شماره ۳۳۰۱۹۰ سامانهی گزارش تخلفات بهداشتی اطلاع دهند.