پخش زنده
امروز: -
پژوهشگران یک شرکت دانشبنیان با استفاده از الگوریتمهای خاص درمانی و مبتنی بر هوش مصنوعی، دستگاه هوشمند اصلاح بیماری تنبلی چشم را در کشور بومیسازی کردند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ فناوری هوشمند سلامت از بخشهای مختلف حسگرها، تشخیص پزشکی، قرص، جراحی هوشمند و دستگاههای شبیهسازی تشکیل شده است که جمعآوری دادههای سلامت و نظارت از راه دور را میسر میکند.
یک شرکت جوان و دانشبنیان برای یک مشکل شایع در بین کودکان راهحلی فناورانه را یافته است. محصول تولیدی این شرکت دانشبنیان با استفاده از الگوریتمهای خاص درمانی و مبتنی بر هوش مصنوعی به کمک بازی به درمان تنبلی چشم کمک میکند و نتایج این روش درمانی به صورت بالینی نیز مورد تایید قرار گرفته است. این شیوه درمان مناسب کودکان و نوجوانان تا سنین ۱۵ سال است و سرعت درمان را تا ۴ برابر افزایش میدهد.
"آریان سلطانی" مدیرعامل این شرکت دانشبنیان گفت: بیماری تنبلی چشم یکی از شایعترین بیماریها در سنین کودکی است که در آن یکی از چشمها به هر دلیلی دچار ضعف بینایی میشود و سیستم بینایی، آن چشم را از فرایند دیدن حذف میکند و تمام اعمال بینایی از چشم سالم انجام میشود. درمانهای سنتی که این بیماری دارد این است که روزانه ۵ الی ۶ ساعت به نسبت عمق بیماری، کودکان پَد چشمی روی چشم خود ببندند که این ۶ ساعت را با یک ساعت از دستگاه خودمان جایگزین کردیم.
"محمدِ رضا" مدیر فنی این شرکت دانشبنیان نیز گفت: در مدلسازی سهبعدی ما از یک تکنیک به نام اطلسگردان استفاده کردیم که این تکنیک بسیار کمک میکند تا بازیهای خودمان را بسیار سبک تولید کنیم. نمونه خارجی این محصول در چند جا مشاهده شده است، اما بسیاری از آنها بر روی گوشی فعالیتی نداشتند و اینطور نیز نبوده است که در دسترس عموم باشد و استفاده از آن فقط در مطبهای پزشکی امکانپذیر بود و به همین خاطر مهمترین مزیت و ویژگی این محصول دانشبنیان، استفاده خانگی آن است.