پخش زنده
امروز: -
یک شرکت دانش بنیان مستقر در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران موفق به دستیابی به روشی فناورانه در درمان تنبلی چشم شده است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا وسیما این گروه با نظارت بخشهای بالینی چشم پزشکی به جای درمان سنتی بستن چشم، با استفاده از عینکهای واقعیت افزوده و بازیهای رایانهای به درمان تنبلی چشم کمک میکنند.
این روش درمانی با استفاده از سیستم هوشمند و الگوریتمهای خاص درمانی مبتنی بر هوش مصنوعی در محیط واقعیت مجازی و بازی درمانی به درمان تنبلی چشم کمک میکند و در طی مراحل درمان با ارائه گزارشهای دورهای فرد را از روند بهبودی مطلع میکند.
استفاده از فناوریهای مدرن و الگوریتمهای هوشمند اشتیاق بیمار را برای درمان افزایش میدهد. این روش که برای بیماران تا ۱۵ سال مناسب است برای کودکان جذابیت بیشتری دارد.
مدت زمان بهینه استفاده از این محصول یک ساعت در روز است که در صورت صلاحدید پزشک متخصص، این بازه زمانی قابل تغییر است و سرعت درمان را چهار برابر بیشتر میکند.
این روش درمانی در خارج از کشور با امکانات کلینکی میسر بوده، اما محققان جوان کشورمان توانستهاند با استفاده از روش ابداعی خود بازیهای واقعیت مجازی را به تلفنهای همراه تعمیم داده و استفاده از آن را در منزل و بیرون از مراکز درمانی ممکن کنند.
محصول سایکلاپس پس از طی کردن دوره کارآزمایی بالینی در مراکز تخصصی چشمپزشکی کشور و دریافت تأییدیههای مربوطه موفق به انتشار مقاله علمی با عنوان Virtual Reality Game Playing in Amblyopia Therapy در نشریه بینالمللی JOPS گردید.
این گروه علاوه بر دریافت تأییدیههای علمی از مراکز تخصصی چشمپزشکی پس از طی کردن دوره کارآزمایی بالینی، موفق به ثبت محصول خود در اداره تجهیزات پزشکی (IMED) شده است.