پخش زنده
امروز: -
قارچ سرشار از ترکیبات آنتیاکسیدانی و ضدالتهابی است و جزء خوراکیهای مفید محسوب میشود.
به گزارش گروه وب گردی خبرگزاری صدا و سيما، از بین ریزمغذیهای موجود در قارچ باید به پروتئینها اشاره کرد که تقریبا بالاترین سطح را در سبزیجات دارد. قارچ همچنین منبع غنی از فیبرها، ویتامینها بهخصوص ویتامینهای گروه B و D، سلنیوم، فسفر، پتاسیم و منیزیوم است. از طرفی قارچ کالری، چربی و نشاسته کمی دارد.
مطالعات بسیاری نشان میدهد که مصرف قارچ تاثیر مثبتی بر سلامت روان بهخصوص کاهش اضطراب دارد. از نظر نورولوژیک نیز روند تحلیل شناختی را کاهش میدهد، زیرا سرشار از ترکیبات آنتیاکسیدانی و ضدالتهابی است.
درباره تاثیر قارچ بر سلامت روان، گروهی از محققان دانشگاه پنسیلوانیا، اطلاعات پزشکی و سلامت ۲۵ هزار مرد و زن با میانگین سنی ۴۵ سال را طی ده سال بررسی کردند. نتایج حاکی از آن بود که گنجاندن قارچ در رژیم غذایی در حد متوسط با کاهش قابلتوجه احتمال ابتلا به افسردگی همراه است.
البته تاثیر بیشتری در مورد افرادی که قارچ زیاد مصرف کردهاند، دیده نشده است و یک تا دو وعده قارچ در هفته کفایت میکند. گرچه به نظر محققان انواع قارچ تاثیر مختلفی در این زمینه دارد، اما بههرحال برای بهرهمندی از خواص متعدد قارچ بهتر است در رژیم غذایی جای گیرد.