پخش زنده
امروز: -
مربیان ایرانی در قالب طرح دیپلماسی مهارتی، آموزشهای فنی را به مربیان 50کشور دنیا ارائه میکنند .
به گزارش واحد مرکزی خبر ، رئیس سازمان فنی و حرفهای کشور امروز در نشستی خبری درمشهد گفت : مسئولیت مستقیم آموزش به مربیان کشورهای پاکستان، افغانستان و ترکمنستان بر عهده مربیان خراسانرضوی است.
کوروش پرند از برنامه های اجرایی سازمان فنی وحرفه ای کشور بر مبنای سند راهبردی این سازمان خبر دادوافزود : این سند شامل 8راهبرد ، 27 سیاست و250برنامه است .
وی گفت : اهداف اصلی تدوین این سند شامل افزایش قابلیت حضور در عرصههای بینالمللی و ارتقای جایگاه کشور در مسابقات جهانی مهارت است که در این زمینه سازمان فنی حرفه ای کشور با حضور در عرصه های بین المللی پیشرفتهای چشمگیری داشته است.
رئیس سازمان فنی و حرفهای کشور کسب رتبه چهارم چهل ودومین مسابقات جهانی مهارت در آلمان ، تربیت بیش از 120نفر از مربیان کشورهای مختلف وایجاد دیپلماسی آموزشهای مهارتی با راه اندازی میز کشورهای مختلف در سازمان فنی وحرفه ای را از موفقیتهای این سازمان در افزایش حضور در عرصه بین المللی نام برد .
او با بیان این که در سال 2001 با مصوبه مجلس شورای اسلامی برای نخستینبار در رقابتهای جهانی مهارت شرکت کردیم افزود : در سال 2013 نیز در قالب 11 تیم به این مسابقات اعزام شدیم.
رئیس سازمان فنی و حرفهای کشور در ادامه با اشاره به تناسب نداشتن بعضی رشتههای تحصیلی دانشگاهی با بازار کار گفت: 65درصد از فارغالتحصیلان دانشگاهی دارای مدرک کارشناسی هستند و به دلیل جذب نشدن در بازار کار، مجبور به ادامه تحصیل میشوند.
پرند افزود : شرکت 250 هزار داوطلب در آزمون دکتری و بیش از یک میلیون نفر در آزمون کارشناسی ارشد سال جاری، نمایانگر این است که باید چارهای اساسی برای ادامه تحصیل و وضع اشتغال فارغالتحصیلان اندیشیده شود.
رییس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشورایجاد مراکزی که در آن افراد بتوانند آموزشهای مهارت را کسب کنند از برنامه های مهم این سازمان اعلام کرد .
پرند گفت : از طریق این مراکز افراد نه فقط می توانند براحتی در بازار کار داخلی ورود کنند ، بلکه می توانند در شرکتهای بین المللی فعال شوند و خود را با آخرین دستاوردهای فناوری و نیاز بازار کار منطبق کنند .
وی افزود : این سازمان برنامه های کوتاه مدت ، بلند مدت ومیان مدتی را برای حل مشکل آموزش مهارت در دستور کار خود قرار داده است وایجاد سازمان ملی مهارت را از برنامه های آینده این سازمان خواند.
کورش پرند ازرشته های استاندارد آموزشی به سه شاخه صنعت ، خدمات وکشاورزی اشاره کرد وگفت : پنج هزار استاندارد آموزشی در این سه شاخه وجود دارد که در حوزه مهارت آموزی مبتنی بر طبقه بندی مشاغل برنامه ریزی شده است.
او در پایان از عملکرد اداره کل آموزش فنی وحرفه ای خراسان رضوی در ایجاد شورای راهبردی وسیاست گذاری آموزشهای مهارتی استان تشکر وقدردانی کرد.