پخش زنده
امروز: -
معاون دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: با اجرای برنامه پزشکی از راه دور در خراسان رضوی از اعزام بیش از ۴۷۰ بیمار مبتلا به کرونا به مشهد جلوگیری شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز خراسان رضوی،دکتر شاپور بدیعی افزود: با اجرای طرح ملی پزشکی از راه دور در استان خراسان رضوی از اعزام بیش از ۴۷۰ بیمار مبتلا به کرونا به بیمارستان ها و مراکز درمانی شهر مشهد مقدس در موجهای پنجم و ششم شیوع بیماری کرونا و اومیکرون جلوگیری شد.
وی گفت:در قالب این برنامه مشاوره های تخصصی لازم برای درمان بیماران به همت متخصصان و اعضای هیات علمی در قالب "تله مدیسن" ارائه شده است که ضمن بهبود کیفیت خدمات از اعزام بیماران نیز جلوگیری می شود.
معاون دانشگاه علوم پزشکی مشهد طراحی و راه اندازی سامانه نظارت بر مراکز درمانی را از مهمترین اقدامات برشمرد و ادامه داد: بر این اساس بیش از ۵ هزار و ۶۰۰ موسسه درمانی به طور مستقیم مورد ارزیابی قرار میگیرند.
دکتر بدیعی با بیان اینکه افرادی که به عنوان مداخله گر سلامت مشخص می شوند در این سامانه به ثبت می رسندگفت: طبق برنامه ریزی های انجام شده بناست، این سامانه در همه دانشگاه های علوم پزشکی کشور عملیاتی بشود.
وی توسعه گردشگری سلامت و هدایت بیماران از مبدا تا مقصد را از دیگر اقدامات برشمرد و ادامه داد: در حال حاضر ۲۱ بیمارستان و مرکز درمانی دولتی و خصوصی در مشهد مجوز گردشگری سلامت یا IPD را دریافت کردهاند و براین اساس تنها در این مراکز امکان ارائه خدمات به گردشگران سلامت امکان پذیر است.