• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۸۹۷۸۸
تاریخ انتشار: ۲۵ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۱:۴۰
علمی و فرهنگی » بهداشت و سلامت

کنترل واکسیناسیون مسافران نوروزی در مراکز اقامتی

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: اصالت واکسیناسیون در سفر به تردد جاده ای نیست، اعضاء خانواده در مراکز اقامتی و مجتمع‌ها دوباره کنترل می‌شوند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا وسیما؛ آقای شیراوژن درباره تمایل مردم برای واکسیناسیون کرونا گفت: روزی ۳۳ صدم درصد جمعیت کشور برای دریافت واکسن کرونا مراجعه می‌کنند.
وی ادامه داد: جزو کشور‌های برتر دنیا در واکسیناسیون کرونا هستیم که اتفاق خوب و مؤثری در سلامتی و ایمنی عمومی ایجاد می‌کند و همواره رو به جلو حرکت می‌کنیم. 
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
آقای شیراوژن گفت: حدود ۶ تا هفت میلیون نفر دُز اول را تزریق کرده، ولی دُز دوم را نزده اند و چنانچه عزم سفر دارند باید دُز دوم را دریافت کنند. 
وی افزود: تعدادی از هموطنان هستند که تا کنون دُز اول را دریافت نکرده اند که باید برای تزریق آن به زودی مراجعه کنند.
سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا درباره تزریق سه دُز واکسن به عنوان واکسیناسیون کامل گفت: مصوبه اول ستاد ملی مقابله با کرونا این بود که مردم سه دُز واکسن را بزنند، ولی بخش عمده از مردم تخلف کردند و برای دریافت دُز سوم واکسن کرونا نیامدند از این رو واکسیناسیون کامل به دریافت همان دو دُز واکسن کرونا اطلاق می‌شود.
آقای شیراوژن در پاسخ به این سؤال که چرا ستاد ملی مقابله با کرونا با کسانی که تخلف می‌کنند و از زدن دُز سوم خودداری می‌کنند مقابله نمی‌کند، گفت: نمی‌توان قانونی گذاشت و بخش عمده‌ای از مردم را متخلف دانست و جریمه کرد، زیرا این امر اتفاق خوبی نیست.
وی ادامه داد: ۳۵ میلیون نفر از سه ماه قبل تا کنون واکسن کرونا زده اند و سطح ایمنی خوبی ایجاد شده است ضمن آنکه ۲۴ میلیون نفر هم دُز سوم واکسن کرونا را زده اند و سطح ایمنی بالاتری هم دارند و بخش عمده‌ای از مردم گرفتار موج ششم بیماری بودند که ایمنی هم ایجاد کرده است.
وی افزود: سطح ایمنی جامعه سطح خوبی است، اما نگران سلامتی افراد هستیم که باید بیایند و دُز سوم واکسن شان را بزنند.
وی درباره مجاب کردن ۶ تا ۷ میلیون نفری که هیچ واکسنی دریافت نکرده اند گفت: سیاست ستاد ملی مقابله با کرونا تشویقی و اغنایی است، در موج قبلی چند برابر کاهش ابتلا و بستری داشتیم، زیرا مردم واکسن کرونا را دریافت کرده بودند و تعداد فوتی‌ها هم کاهش پیدا کرده است.
سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: بخشی از مردم فکر می‌کنند با گذراندن موج ششم بیماری خفیف خواهد بود، سویه اُمیکرون در بیمارانی که واکسن کرونا زدند خفیف و کسانی که واکسن نزدند شدیدتر بوده است. کسانی که واکسن نزده بودند به تخت‌های ویژه رفتند و حالشان بدتر یا فوت شدند.
وی درباره خودرو‌هایی که کد ملی فرد به پلاک خودرو متصل است و کنترل می‌شود گفت: دوربین‌های نظارتی ناجا در راه‌های کشور وجود دارد و ثبت پلاک را انجام می‌دهد که به کد ملی صاحب پلاک خودرو متصل و در سامانه «امید» یا «ایران من» مشخص است، تعداد واکسن زده یا نزده مشخص است و دوربین‌ها این فعالیت را انجام می‌دهند.
وی افزود: حدود ۵۶ میلیون نفر واکسن‌ها را زده اند و تعداد افراد متخلف کم است.
آقای شیراوژن در پاسخ به این سؤال که راننده و سرنشینان خودرو چگونه کنترل می‌شوند گفت: اصالت در سفر به تردد جاده نیست به طور معمول افراد خانواده در مراکز اقامتی هم کنترل می‌شوند. در مجتمع‌ها دوباره اعضای خانواده هم کنترل می‌شوند.
وی ادامه داد: برای خرید بلیت‌های سفر نوروزی هم نظارت انجام می‌شود و خرید بلیت با کارت واکسیناسیون است. در جلسات نظارت درباره فرودگاه، راه آهن و ایستگاه اتوبوس‌های بین شهری بحث شده است و در حدود ۳ تا ۴ میلیون استعلام در سامانه «امید» یا «ایران من» داریم. 
وی درباره پاسخ به این سؤال که آیا دانشگاه‌ها همچنان غیر حضوری است گفت: منطقی است که خانواده‌ها هراس از حضوری شدن کلاس درس فرزندان خود را داشته باشند، مجموعه‌ای از عوامل باعث شده است که کلاس‌های حضوری نباشد، ولی هرچه زودتر باید کلاس‌ها حضوری شود.
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برگزاری همایش با محوریت اتصال پژوهش به صنعت در ماهشهر
بررسی مشکلات ۱۵ واحد تولیدی منطقه آزاد ارس
برگزاری نشست تخصصی ارتقای کیفیت آموزشی با حضور رئیس جمهور
تداوم بارش برف و باران در سمنان
نقره ارمغان ورزشکار چهارمحال و بختیاری در رقابت‌های جودو
زیباسازی و تجهیز مدارس شهرستان صومعه سرا
لبخند مردم به بارش نعمت خداوند در کیش
برخورد قاطع با متخلفان منابع طبیعی در دستور کار دستگاه قضائی
تکلیف سازمان تأمین اجتماعی در پاسخ‌دهی آنی به استعلامات دفاتر اسناد رسمی
جشنواره نور پایتخت در بوستان ملت
آبگرفتگی معابر در برخی شهر‌های استان هرمزگان و قشم
مطالبات مردم در بسته صدای شما ۲۵ آذر ۱۴۰۴
اقدامات فوری قبل از بارندگی برای کشاورزان
حضور نیرو‌های امدادی در محور برفی سیاهکل به دیلمان، مسافران در حال دریافت خدمات
اعلام اسامی و زمان نمایش فیلم‌های «سینماحقیقت» در لرستان
تعهد نخبه قمی به وطن وتربیت نیروی انسانی متخصص و توسعه پژوهش‌های کاربردی
بررسی مسائل و مشکلات شهرستان رودبار در جلسه شورای اداری
نشست فوق العاده مدیریت بحران در بم
آماده‌باش کامل نیرو‌های عملیاتی شرکت عمران کیش با صدور هشدار قرمز مدیریت بحران
درخششِ تیم سالمندانِ هیأت ورزش‌های همگانی رشت، در مسابقات ملیِ مهارت‌هایِ چالشی مثبت شصت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
لامردی ها ، بیشترین سهامداران بارش های فارس
پیکر بی جان بانوی کوهنورد گیلانی در دماوند پیدا شد
اعلام میزان بارش باران در فارس
خداداد عزیزی و رفیعی جریمه شدند
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس
فعالیت سامانه بارشی از امشب در همدان
افزایش فوتی‌های واژگونی اتوبوس مسافربری به ۱۳ نفر
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد
شهادت سه تن از عوامل انتظامی و یک شهروند بامداد امروز
گزارش بارندگی ۲۴ ساعت گذشته در استان کرمان
آبگرفتگی در جنوب کشور؛ پارسیان هرمزگان، لامرد فارس و فیروزآباد کرمان پر بارش‌ترین شهر‌ها
معرفی نامزد‌های نوزدهمین جشنواره بین‌المللی «سینماحقیقت»
جایگاه کمدی در پرده نقره ای کجاست؟
مدارس مشهد فردا چهارشنبه ۲۶ آذر حضوری است
توانمندی در تولید سامانه‌های جراحی هوشمند
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد  (۳۸ نظر)
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس  (۲ نظر)
آمار جنجالی زندانیان مهریه صحت ندارد  (۲ نظر)
معلم کهگیلویه و بویراحمدی نمونه کشوری جشنواره اصلاح روش‌ تدریس  (۱ نظر)
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی  (۱ نظر)
برف و باران به فارس رسید  (۱ نظر)
هشدار بارش باران شدید در ۴ استان  (۱ نظر)
مصوبه افزایش سن ورود به دانشگاه فرهنگیان ابلاغ شد  (۱ نظر)
سردار زهرایی: ایجاد ۱۱۰ هزار فرصت شغلی از ابتدای سال تاکنون  (۱ نظر)
کنکور تمام طرح‌های تربیتی را نقش بر آب می‌کند  (۱ نظر)
امروز؛ آخرین مهلت ثبت‌نام در مرحله اول المپیاد‌های علمی کشور  (۱ نظر)
هشدار سطح قرمز هواشناسی در هرمزگان  (۱ نظر)
یک هزار میلیارد تومان از مطالبات بیمه درمان بازنشستگان تسویه شد  (۱ نظر)
همایش بزرگ «شکوه ایثار» در گچساران  (۱ نظر)
همکاری ایران و چین یک ضرورت ژئوپلیتیکی است  (۱ نظر)