پخش زنده
امروز: -
شهر قم شاهراه ارتباطی ۱۷ استان کشور است و سالانه شاهد تصادفات متعددی است، اما متاسفانه ایستگاه آتش نشانی در جادههای استان وجود ندارد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز قم، ۴۴ کشته در حادثه تصادف دو دستگاه اتوبوس در سال ۹۲ یاداور تجربهی سخت نیروهای اورژانس و آتش نشانی برای جدال با اتش و نجات محبوس شدگان بود.
شهر زائر پذیر و مقدس قم محور مواصلاتی ۱۷ استان است و تنها امسال ۱۵۴ میلیون تردد در جادههای برون شهری ثبت شده است.
سرهنگ مختار پناهی رئیس پلیس راه استان هم میگوید: بر اثر سانحه تصادف در یازده ماهه امسال ۱۵۷ نفر در محورهای مواصلاتی جان باختند و ۱۹۵۰ فقره تصادف منجر به جرح داشته ایم.
گودرزی فر معاون اورزانس قم هم گفت: از ابتدای امسال تاکنون ۳۱۹ نفر در محورهای مواصلاتی استان بر اثر تصادف مجروح شدند.
نیروهای اورژانس و پلیس راه با تکیه بر تجربه در بحرانهایی که در جادهها داشته اند میگویند: بحران واقعی نبود ایستگاههای آتش نشانی در سطح محورهای برون شهری قم است و بدترین حالت محبوس شدن مصدومان است و بخاطر محدودیتها خدمات لازم به مصدومان ارائه نمیشود.
حمید کریمی سخنگوی اورژانس قم میگوید: آتش نشانها حوزه فعالیتشان تنها در محدوده شهر است، اما بخاطره وظیفه انسان دوستانه در مواقع حبس مصدومان و آتش گرفتن خودروها به خارج از شهر اعزام میشوند.
وی با اشاره به اینکه آتش نشانها در حوادث و تصادفات جادهای مهمترین بازوی نجات هستند افزود: در این زمان نیروهای آتش نشانی صدها بار میمیرند و زنده میشوند چرا که هر لحظه ممکن است در تایم ماموریت به خارج از شهر در محدوده ایستگاه آتش نشانی شان برای شهروندان حادثهای رخ دهد.
مدیرکل مدیریت بحران قم هم با اشاره به موقعیت جغرافیایی قم و قرار گرفتن آن در مسیر ۱۷ استان، از عزم جدی مسئولان برای ایجاد ایستگاههای آتش نشانی در این محورها خبر داد.
محسن اروجی در گفتگوی تلفنی با میز تحریریه خبر شامگاهی شبکه نور با اعلام این خبر گفت: خلاء نبود آتش نشانی در مسیرهای اصلی و پرتردد قم به شدت احساس میشود و این مشکل بعنوان یک موضوع ملی در حال پیگیریست.
مدیرکل مدیریت بحران قم گفت: تا امروز هر زمان آتش سوزی در محورهای مواصلاتی رخ داده، ایستگاههای داخل شهر اعزام و نسبت به اطفای آن اقدام کرده اند، اما این اقدامات کوتاه مدت است که باید پیگیری شود.