پخش زنده
امروز: -
رئیس اداره آزمایشگاههای اداره کل استاندارد استان قزوین گفت: کیفیت پایین گندم علت اصلی نامرغوب بودن آرد است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین،دولت آبادی در گفتگو با بخش خبری ۲۰ گفت: با توجه به تغییر اقلیمی کشور در چند سال گذشته گندم تولید شده از کیفیت پایینی برخوردار است و نمیتوان انتظار داشت که با تحویل دادن این نوع محصول به کارخانه، آرد با کیفیت تحویل گرفت.
وی افزود: همچنین در شرق قزوین گندم با کیفیت تولید میشود اما این محصول به پایتخت ارسال میشود.
رئیس اداره آزمایشگاههای اداره کل استاندارد استان گفت: با توجه به اینکه کیفیت گندمها پایین است و پروتئین لازم را برای پخت نان ندارد، گندم وارداتی هم با آن برای تولید آرد مخلوط میشود، اما با این وجود باز آرد کیفیت بالایی ندارد.
ایزدی مدیر کل غله استان هم گفت: با توجه به خشکسالیهایی که در چند سال اخیر شاهد بودیم بخشی از گندم استان از داخل و بخشی هم به صورت وارداتی تامین شده است.
ایزدی افزود: در ماههای مهر و آبان میزان اختلاط گندم داخلی و وارداتی ۶۰ به ۴۰ بوده است که در حال حاضر میزان مصرف گندم خارجی بیشتر شده است پس باید کیفیت آرد بالاتر رود.
وی اضافه کرد: کیفیت آرد در همه جا نامرغوب نیست ون وع تکنولوژی کارخانه هم در کیفیت آرد تاثیر دارد.