وی افزود: مسابقاتی مثل جهانی تنها یک هفته طول می کشد، اما رویدادهایی که در ایران برگزار شد، 10 روزه بود و در مجموع از میزبانی راضی هستیم. برای میزبانی از مسابقات بزرگ بین المللی مثل رقابت های جهانی و جایزه بزرگ ها، باید پیشنهاد مناسبی به فدراسیون جهانی ارائه شود و مسئله مهم بازاریابی مورد توجه قرار گیرد تا بتوانیم، برای ایران میزبانیهای بزرگتری هم بگیریم.
ناظر فنی فدراسیون جهانی تکواندو با اشاره به مشکل روادید تکواندوکاران ایرانی در رقابتهای جهانی 2019 منچستر گفت: اتحادیه آسیا و فدراسیون جهانی تکواندو همه تلاش خود را می کند تا مشکلات این چنینی حل شود. پس از اتفافاتی که در مسابقات جهانی منچستر رخ داد، تصمیمی در شورای عالی فدراسیون جهانی گرفته و مصوب شد، هر کشوری که خواستار میزبانی است، باید روادید همه کشورها را صادر کند و در غیر این صورت میزبانی آن کشور لغو خواهد شد.
وی افزود: حتی برای مسابقات جایزه بزرگ هم کشورهای میزبان باید تضمین بدهند تا مشکلی برای صدور روادید پیش نمی آید.
ماگابله در خصوص افت تکواندو آسیا گفت: در گذشته کشورهایی مثل ایران، کره جنوبی، اردن، تایلند و برخی دیگر از کشورها در تکواندو دنیا صاحب نام بودند، اما از زمانی که تکواندو در المپیک جا افتاد، اروپایی ها با سرمایه گذاری در تکواندو شرایط بهتری پیدا کردند و برای اخذ سهمیه المپیک در همه مسابقات شرکت میکنند و باید پذیرفت آسیایی ها کمی از رقابت عقب افتادند.
وی درباره رقابتهای پاراتکواندو جام ریاست فدراسیون جهانی افزود: تمرکز ما روی پاراتکواندو به صورت ویژه است و در این مسابقات هم قوانین جدید داوری را اجرا کردیم. در پارالمپیک پاریس هم پاراتکواندو شرکت دارد و می خواهیم، از سه وزن مردان و بانوان به پنج وزن در هر بخش برسیم.
ناظر فنی فدراسیون جهانی تکواندو گفت: پاراتکواندو شرایط بسیار خاص و ویژه ای دارد و تعداد کشورها و نفرات در حال رشد هستند و امیدوارم در المپیک ۲۰۲۴ پاریس هم شاهد تعداد زیادی از شرکت کنندهها باشیم، چون این رشته بسیار جذاب است و خیلی از کشورها روی این بخش سرمایهگذاری میکنند تا مدال کسب کنند.