کباب کوبیده مرغ تابهای؛ لذیذ با طعمی بی نظیر
کباب کوبیده مرغ تابهای، یکی از خوشمزهترین کبابهایی است که شما میتوانید آن را با استفاده از مقداری مرغ تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید.
به گزارش گروه وب گردی خبرگزاری صدا و سيما، کباب کوبيده مرغ تابهای دستور پختهای متنوعی دارد و به روشهای گوناگونی پخته می شود. جالب است بدانید که شما میتوانید این غذا را در کمترین زمان ممکن در خانه تهیه کنيد و از خوردن آن لذت ببرید.
مواد لازم برای تهیه کباب کوبيده مرغ تابهای
- سینه و ران مرغ: ۴ تکه
- پیاز: یک عدد
- سیر: دو حبه
- فلفل دلمهای: یک عدد
- کره: ۵۰ گرم
- آب لیمو ترش: یک قاشق غذا خوری
- زعفران دم کرده: دو قاشق غذا خوری
- سماق: یک قاشق سوپ خوری
- آرد سوخاری: سه قاشق سوپ خوری
- ادویه مرغ و پاپریکا: به میزان لازم
- نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
طرز تهیه کباب کوبيده مرغ تابهای
- برای این که کباب شما به صورت رستورانی پخته شود باید ابتدا پیاز را به کمک یک رنده ریز به خوبی رنده کنید و آب اضافی آن را بگیرید. بعد از این که آب پیازها را گرفتید باید آنها را درون یک ظرف جا دار و بزرگ منتقل کنید و بعد سیرها را نیز روی همان پیازها رنده کنید.
- در مرحله بعدی نوبت به رنده کردن فلفل دلمهای میرسد و این بار شما نیز باید با استفاده از همان رنده فلفلها را رنده کنید و به پیازها بیفزایید. مواد دیگر را که شامل کره ذوب شده، آب لیمو ترش، زعفران، سماق، پاپریکا، ادویه مرغ و نمک و فلفل میباشد را در این مرحله به ظرف اضافه کنید. اگر دوست داشتید میتوانید سایر ادویههایی که مورد سلیقه شما میباشند را به همین کاسه اضافه کنید.
- در مرحله بعدی نوبت به گوشت مرغ میرسد که باید آنها را چرخ کرده و به همراه پودر سوخاری به مواد اضافه کنید. بعد از این کار مواد کباب را به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه ورز بدهید و بعد از این که کاملا چسبناک شد میتوانید روی کاسه را با استفاده از سلفون پوشانده و در یخچال بگذارید.
- اجازه بدهید این مواد حدودا ۳۰ الی ۴۵ دقیقه درون یخچال بمانند. در نظر داشته باشید که هر چه این مواد بیشتر درون یخچال بماند بیشتر چسبنده میشود و پخت کبابها را برایتان راحتتر خواهد کرد.
- بعد از این که موادکباب را از یخچال خارج کردید باید یک تابه بردارید و به اندازه لازم در آن روغن بریزید و اجازه بدهید روغن خوب داغ شود. مواد کباب را به اندازههای یکسان درون تابه پهن کنید و اجازه بدهید با حرارت ملایم پخته شود.
- در نظر داشته باشید که برای پختن کباب تابهای مرغ در صورتی که دوست دارید کباب شما آبدار باشد باید شعله را زیادتر سازید و اگر دوست دارید کبابها کاملا خشک باشند باید شعلهای که مورد استفاده قرار میدهید بسیار کم باشد. بعد از این که یک سمت کباب پخته شد باید آنها را برگردانید و اجازه بدهید سمت دیگرش نیز پخته شود.
- در پایان کار برای این که کبابهای بسیار خوشمزه تری داشته باشید میتوانید مقداری کره را ذوب کنید و به همراه مقداری زعفران دم کرده بر روی کبابها مالیده و بعد آنها را به همراه برنج و یا نان میل کنید.
نکات مهم طبخ کباب کوبيده مرغ تابهای
- مواد گفته شده برای تهیه این غذا برای ۴ نفر مناسب است و اگر دوست دارید این غذا را برای افراد دیگری نیز بپزید میتوانید مقدار مواد گفته شده آن را به یک نسبت افزایش دهید.
- برای کاهش استفاده از گوشت مرغ میتوانید تعداد تکه مرغ را کاهش داده و به همان میزان سیب زمینی رنده شده به مواد کباب اضافه کنید.
- در صورتی که مواد کباب شما شل شده بود میتوانید کمی بیشتر از آرد سوخاری استفاده کنید.
- برای دورچین کباب میتوانید تعدادی گوجه فرنگی را نیز سرخ کنید و در کنار کبابها آنها را نیز سرو کنید.