پخش زنده
امروز: -
دستگاه های اجرایی برای حل و فصل مشکلات واحدهای تولیدی و صنعتی باید دنبال راهکار مناسب باشند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز اردبیل؛ استاندار اردبیل با اشاره به نشست اخیر ستاد تسهیل و رفع موانع تولید شهرستان مشگینشهر بیان کرد: خروج نقاطی مانند این شهرستان از شرایط موجود نیازمند دید و اندیشه باز در بحث حمایت سرمایهگذاران است و در توزیع اعتبارات و ایجاد زیرساختها نیز باید اصل عدالت رعایت شود.
سید حامد عاملی با تاکید بر اینکه به تناسب ظرفیت هر منطقه باید منابع اعتباری تامین و تزریق شود، افزود: مشکلاتی در واحدهای تولیدی و صنعتی به وجود آمده است که باید مدیران دستگاههای اجرایی از محل طرح بازدید و برای حل آنها راهکار مناسب پیدا کنند.
استاندار اردبیل اظهار کرد: البته قرار نیست به همه شهرستانها در یک حوزه مشخص اعتبار و منابع بودجهای تخصیص پیدا کند، بلکه به دور از نگاه سلیقهای باید به تناسب توانمندی هر شهرستان برنامهریزی لازم صورت گیرد.
وی اضافه کرد: در بخشهای کشاورزی، گردشگری، صنعت و معدن به راحتی میتوان هدفگذاری مشخصی را در مسیر تولید ثروت انجام داد و در تشویق و ترغیب سرمایهگذاران گامهای اساسی برداشت.
عاملی تشریح کرد: در جریان سفر روز گذشته به شهرستان مشگینشهر مشکلات روستای موییل به عنوان هدف گردشگری و تامین اعتبار طرحهای گردشگری آن مورد بررسی قرار گرفت و از محل اعتبارات ملی تامین اعتبار شد.
وی ادامه داد: در این زمینه ۱۵ طرح مشکلدار و چندین طرح متفرقه دارای مانع بررسی شد که شامل مشکل زیرساختهای کامیونسازی حدید مبتکران، مشکل سرمایه در گردش کارگاه پوشاک رضی، مشکل سرمایه در گردش برین چوب رضی، مشکل برق سیلو، مشکل آب گیاهان دارویی رضی و تسهیلات بانکی شوینده بهداشتی بود.
استاندار اردبیل ادامه داد: همچنین مشکل زمین گرانول رضی، امهال وام فراوردههای لبنی، بیمه کارگران و مشکل تسهیلات بانکی کارخانه سرکه چوب، افزایش زمان بهرهبرداری باشگاه ورزشی، مشکل تسهیلات سرمایهای گاوداری در نورکندی مرادلو از دیگر واحدهایی بودند که نسبت به رفع موانع فعالیت آنها اقدام شد.
عاملی عدم تحویل روغن مشکین لبن در شهرک صنعتی، تمدید وام گاو شیری قرهدرویش، مشکل سرمایه در گردش گاوشیری مرادلو از جمله پروندههایی عنوان کرد که با حضور نمایندگان بانکهای عامل و مدیران دستگاههای اجرایی تعیین تکلیف شدند.
گفتنی است افزون بر یکهزار و ۴۵ واحد تولیدی با اشتغال بیش از ۲۵ هزار نفر و سرمایهگذاری بیش از ۳۰۰ هزار میلیارد ریال در استان اردبیل وجود دارد که حدود ۷۸ درصد آنها فعال هستند.