تشدید نظارت بر عرضه فرآوردههای پروتئینی در ایلام
مدیرکل دامپزشکی استان ایلام از اجرای طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر فرآوردههای پروتئینی در ایام تعطیلات نوروز و ماه مبارک رمضان خبرداد.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز ایلام؛ پور نجف اظهار داشت: طرح تشدید نظارت دامپزشکی بر مراکز تولید، نگهداری، بسته بندی
و عرضه مواد خام دامی به مناسبت عید نوروز و ماه مبارک رمضان، از ۱۴ اسفند آغاز و تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه خواهد داشت.
وی بیان کرد: حفظ سلامت فرآوردههای خام دامی یکی از مهمترین اولویتهای کاری دامپزشکی است و عرضه فرآوردههای ناسالم خط قرمز دامپزشکی است و متخلفان به مراجع قضایی معرفی میشوند.
مدیرکل دامپزشکی استان ایلام با اشاره به اینکه به منظور بازرسی واحدهای عرضه موادخام دامی کشیکهای سیار و ثابت در نظر گرفته شده است، افزود: اکیپهای مشترک این ادارهکل با همکاری نیروی انتظامی، دانشگاه علوم پزشکی و تعزیرات حکومتی از محلهای عرضه مواد خام دامی و گوشتی بازرسی میکنند.