وی ادامه داد:در این هفته کار تخصصی خود را با بازیکنان آغاز و در اردوی قبل هم کار عمومی را انجام دادیم.
اعظم درستی افزود: در بخش اختصاصی روی دفاعها و مشت زدنها، ضربات چرخشی تمرین می کنیم. امیدوارم تا پایان اردو یکی از این موارد به عنوان شگرد، عملی شده تا بتوانند از آن در مسابقات به خوبی استفاده کنند.
درستی با اشاره به اردوهای پیش از بازیهای المپیک گفت: در سومین اردو هستیم. اردوی بعدی پنجم فروردین شروع شده و تا زمان اعزام تیم ملی به بیست و چهارمین دوره المپیک تابستانی ناشنوایان، اردوی دیگری نخواهیم داشت.
سرمربی تیم تکواندو ناشنوایان با اشاره به رقبا و شناخت از آنان ادامه داد: با توجه به اینکه این مسابقات در کشور برزیل برگزار می شود و بسیاری از محدودیتهایی که قبل از ورود به مسابقات جهانی بود، اصلا قابل قیاس با این رقابت ها نیست. چه بسا ایران در اوج کرونا میزبان بوده و کشورهایی مانند مکزیک، آمریکا، آلمان و انگلیس در این دوره حضور نداشتند. ولی بهترین حریفان ما از اوکراین، روسیه و کره هستند. مطمئنم با تلاشی که بانوان ورزشکارمان انجام میدهند غیر از مقام اول به هیچ چیز دیگری فکر نمیکنیم.
وی از نگرانیهای بازیکنان در خصوص شرایط کرونا گفت: فدراسیون در این زمینه کمکهای شایانی کرده و از اردوی سوم به بعد تمهیداتی در نظر گرفته شده است. تکواندوکاران قبل از ورود به اردو در همان محل آزمایش دادند و اگر مشکوک باشند دوباره آزمایش پی سی آر انجام میدهند و در صورت مثبت شدن از اردو خارج میشوند تا مشکلی برای دیگر بازیکنان به وجود نیاید.
اعظم درستی سرمربی تیم تکواندو ناشنوایان در پایان از مشکلات موجود در تیم ملی گفت: جلسات و صحبتهای زیادی با فدراسیون داشتیم. آنان در زمینههای مختلفی از جمله یارهای تمرینی و بحث درمان بانوان مشارکت کردند. در حال حاضر تنها دغدغه این تیم تمرین با هوگوهای الکترونیکی است که بازیکنان بتوانند با شرایط مسابقات و زمین بیشتر آشنا شوند.