آمادگی دانشگاه پیام نور برای ارائه خدمات آموزشی به دانشجویان عراقی
سرپرست دانشگاه پیام نور: دانشگاه پیام نور در راستای اهداف و سیاستها مبنی بر گسترش دیپلماسی علمی به دنبال افزایش تعاملات بین دانشگاهها در عرصه بین المللی است.
به گزارش خبرنگار
خبرگزاری صدا وسیما به نقل از روابط عمومی دانشگاه پیام نور؛ ابراهیم تقی زاده سرپرست دانشگاه پیام نور در دیدار با سفیر عراق در ایران افزود:گسترش تعاملات دانشگاهی بین دو کشور دوست ایران و عراق نقشی بسزا در پیشرفت و رشد جایگاه علمی هر دو کشور خواهد داشت.
وی افزود:دانشگاه پیام نور با توجه به ظرفیتها و توانمندیهای ویژه، زیرساختهای غنی الکترونیکی، آزمایشگاههای مجهز، مرکز چاپ و انتشارات و همچنین دائر بودن رشتههای مورد نیاز دولت عراق میتواند خدمات مطلوبی را به متقاضیان تحصیل در این کشور ارائه کند.
تقی زاده گفت: دانشجویان عراقی در زمره بهترین دانشجویان خارجی ما هستند و تلاش میکنیم در ذیل تعاملهای دوسویه، بیش از پیش شاهد حضور پررنگ دانشجویان عراقی در دانشگاه بزرگ پیام نور باشیم.
دانشگاههای ایران از کیفیت مطلوبی در سطح بین الملل برخوردارند
نصیر عبدالحسین عبدالله سفیر عراق در ایران ضمن ابراز خرسندی از گسترش تعاملات بین دانشگاههای ایران و عراق گفت: کشور عراق به دنبال گسترش و استحکام روابط خود با ایران است و تعاملات علمی و آموزشی تاثیر بسیار مثبتی در تحقق این امر و هم افزایی علمی خواهد داشت.
وی ضمن اشاره به اینکه ۶۰ هزار دانشجوی عراقی در دانشگاههای ایران تحصیل میکنند افزود: کشور ایران به دلیل نزدیکی و همسایگی با کشور عراق محل بسیار مناسبی برای تحصیل دانشجویان عراقی است و هم اکنون تعداد دانشجویان عراقی در ایران مساوی با جمع کلیه دانشجویان عراقی در دیگر کشورهاست که این نشان دهنده تمایل و رغبت دانشجویان برای تحصیل در این کشور است.
وی از گسترش همکاریهای علمی بین وزارت اموزش عالی عراق و دانشگاه پیام نور بسیار استقبال کرد و گفت: دانشگاههای کشور ایران به لحاظ کیفی در سطح جهان مطلوب و رو به رشد هستند و علاوه بر نزدیکی به کشور عراق، به لحاظ معلومات علمی نیز در سطح بالا و مورد اقبال دانشجویان عراقی به شمار میروند.
وی درخشش دانشجویان ایرانی و عراقی در دانشگاههای اروپایی و آمریکایی را افتخاری بزرگ دانست و گفت: موفقیت دانش آموختگان کشور ایران و عراق در دیگر میادین بین المللی، نشان دهنده اعتبار علمی دانشگاههای این کشورهاست.
نصیر عبدالحسین بر گسترش تعاملات علمی، پژوهشی و آموزشی بین دانشگاه پیام نور و دانشگاههای کشور عراق تاکید کرد و گفت: همکاریهای دوجانبه با استفاده از ظرفیتها و امکانات هر دو طرف، میتواند بستری برای پیشرفت و بالندگی بیشتر باشد.
سفیر عراق در ایران در پایان تاکید کرد: ما امیدوار و مصر هستیم توافقات و تفاهمهای بین دانشگاهی ایران و عراق انجام شود تا رسالت خود در قبال منافع دانشجویان خوب عراقی را محقق نمائیم
نقش موثر فعالیتهای مشترک علمی در هم افزایی بیشتر
در ادامه دکتر امجد المظفر رایزن فرهنگی سفارت عراق در ایران نیز بر لزوم گسترش روابط بین دانشگاههای پیام نور و وزارت تعلیم عراق تاکید کرد وگفت: فعالیتهای مشترک علمی، برگزاری دورههای آموزشی و تبادل استاد و دانشجو میتواند نقش موثری در گسترش دیپلماسی علمی و هم افزایی بیشتر داشته باشد.
وی ضمن تاکید بر اینکه در نگاه وزارت علوم کشور عراق، رتبه علمی، امکانات استادان استادیار، رشتهها و مقاطع تحصیلی و ارائه تسهیلات به دانشجویان بسیار حائز اهمیت است، تشریح رشتههای علمی قابل ارائه به دانشجویان عراقی، ظرفیت قابل پذیرش و زبان آموزش برای دانشجویان عراقی را ضروری دانست و گفت: جزئیات نحوه ادامه تحصیل دانشجویان عراقی در دانشگاه پیام نور و هزینههای لازم باید به وزارت علوم عراق ارائه شود.
دکتر امجد در ادامه با اشاره به لزوم انجام مقررات حضور دانشجویان عراقی در ایران، تاکید کرد: ورود و حضور رایزن ایران در کشور عراق میتواند به تسهیل امور مربوط به حضور دانشجویان کمک شایانی نماید و ما علاقه مندیم روابط علمی و فرهنگی دو کشور مستحکمتر و عمیقتر گردد.