مدیر عامل شستا: رشد تولید و بهره برداری از محصولات جدید
علی رستمی مدیر عامل شرکت سرمایهگذاری تامین اجتماعی، فعالیتهای اقتصادی این شرکت را در بخشهای تولید موفق دانست.
به گزارش خبرنگار
خبرگزاری صداوسیما ، مدیرعامل شرکت سرمایهگذاری تامین اجتماعی (شستا)، فعالیتهای اقتصادی این شرکت را در بخشهای تولید موفق دانست.
علی رستمی روز دوشنبه در کنفرانس خبری با اصحاب رسانه گفت: شرکت شستا در سالی که به نام تولید و پشتیبانی و مانع زداییها نامگذاری شده بود خوب حرکت کرد و توانست تولید رشد خوبی در مجموعه شرکتها داشته باشد که در گزارشات مالی شش ماه و نه ماه شرکت، شاهدیم که به جز یک یا دو شرکت، بقیه شرکتها در تولید رشد مناسبی داشتند.
وی با اشاره به اینکه با همت جهادی دست اندرکاران نزدیک به ۲۰ طرح در شستا آماده افتتاح است گفت: امیدواریم پس از هماهنگیها با مسئولان ملی افتتاح این طرحها هرچه زودتر محقق شود.
رستمی از تولید ۲۲۰ داروی جدید در شستا خبر داد که ۴۰ مورد آن نخستین بار در کشور و بقیه نخستین بار در خانواده بزرگ شستا عرضه میشود.
مدیرعامل شستا گفت: با تولید پارچه ایربک خودروها، نخستین بار توانستیم کشور را به میزان موردنیاز، از واردات این محصول خودکفا کنیم.
وی بابیان اینکه محصولات شستا محصولاتی است که زنجیره پائین دست بلندی دارد، افزود: در همه محصولات ازجمله پتروشیمی، صنعتی، ساختمانی و معدنی توانستیم با تامین تولید خوب، محصولات زنجیره پائین دست را به صورت کامل پشتیبانی کنیم بگونهای که حتی یک مورد هم نداشتیم که در صنایع پائین دست با کمبود مواد مواجه شده باشیم.
رستمی با اشاره به خودکفایی در تولید سولفات پتاسیم با کاربرد شویندگی گفت: شرکتها هر ساله از کمبود این مواد گلایه داشتند، اما امسال باتوجه به بهره وری خوبی که در تولیدها اتفاق افتاده این نیازها رفع شده و سایر محصولات شستا هم با اینگونه وضعیت مواجه است بطوریکه توانستیم کل صنایع کشور را با تولیدات خود پشتیبانی کنیم.
وی افزود: امسال با دولت در کنترل قیمتها و کاهش قیمت سیمان همگام و همراه بودیم و افزایش قیمت در خانواده صنعت نداشتیم.
رستمی با اشاره به افزایش شدید قیمت سیمان در پایان دولت قبل گفت: با همراهی دولت جدید با هلدینگ شستا (سیتا) در کنترل بازار، هم اکنون قیمت با سالهای گذشته برابر شده و در این زمینه تحقیقا رشد قیمتی در صنعت سیمان شاهد نیستیم.
مدیر عامل شستا در ادامه تصریح کرد: شستا تلاش دارد تورم را مهار کند و نگذارد به خانوادهها و مصرف کنندگان فشار وارد شود هرچند که سود و درآمدهای شرکت، پائین میآید، اما مسئولیتهای بالاتر اقتضا میکند مساعدت کنیم و این کاهش درآمد و سود را با افزایش تولید و بهره وری جبران میکنیم و نمیگذاریم به منافع سهامداران لطمهای وارد شود.
وی با اعلام اینکه چندین طرح مهم در این شرکت که به دلایلی متوقف شده بود را فعال کرده است گفت: همکاران این شرکت شبانه روزی درتلاشند تا به موقع این طرحها به بهره برداری رسیده و به چرخه تولید برسند.
رستمی افزود: کارگروههایی برای مولدسازی شرکتهایی که بعضا زیانده بودند و درآمد پائینی داشتند، تشکیل شده تا از این وضعیت خارج شوند.
به گفته وی؛ منحل شدن ۲۳ شرکت به دلیل منتفی شدنِ موضوع فعالیت آنها، برنامه ریزی شده است و ۱۹ شرکت در دیگر شرکتها ادغام میشوند چرا که فعالیت در سایزهای کوچک و مشابه به صرفه نیست و از این طریق صرفه جویی به مقیاس اتفاق میافتد تا شرکتهای بزرگتری را شاهد باشیم که بتوانند در بازار فعالیتهای خوبی انجام دهند.
رستمی همچنین از طراحی برنامهای بلندمدت در شستا خبر داد و گفت: قرار شد شستا در ۴ سال آینده ۴۰۰ هزار میلیارد تومان در تکمیل زنجیره ارزشی خود و کاملتر شدن یا بزرگتر شدن تولیدات خود، توسعه سرمایه گذاری داشته باشد.
وی تصریح کرد: از ۴۰۰ هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری تعریف شده، تاکنون ۶۳ هزار میلیارد تومان در غالب ۹۰ طرح، فعالیتشان شروع شده و یا از قبل بوده و موانع برطرف شده و طرح آن شروع شده، و بقیه آن هم دو یا سه سال آینده تعریف و اجرا خواهد شد.
مدیر عامل شستا ابراز امیدواری کرد حدودا صد هزار میلیارد تومان صورت وضعیت اتفاق بیفتد به این معنی که طرح ساخته شود، دستمزد پیمانکار پرداخت شود، تجهیزات نصب شود و طرحهای به وقت بدون تاخیر افتتاح شود.
اشتغال جوانان تحصیل کرده از اهداف شستا
مدیرعامل شرکت سرمایهگذاری تامین اجتماعی (شستا) توسعه اشتغال جوانان تحصیل کرده را از جمله اهداف شستا اعلام کرد.
علی رستمی در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صداوسیما گفت: فعالیتهای شرکت شستا در عرصه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از محل مسئولیتهای اجتماعی خود بصورت هدفمند، در راستای توسعه اشتغال جوانان به خصوص جوانان تحصیل کرده در حوزههای فعالیتی خود در استانها و شهرستان هاست.
وی افزود: قصد داریم هزینههای اجتماعی شستا را به سمت اشتغال مورد نیاز صنایع خود با آموزش جوانهای مناطق هدف، مساعدت در تعیین ابزار و لوازم و سرمایههای اولیه به صورت مستقیم یا غیرمستقیم برای همکاری از طرق مختلف ازجمله انعقاد قرارداد در زمینه تولید کالا و خدمات با شرکتهای شستا آماده کنیم.
مدیرعامل شرکت سرمایهگذاری تامین اجتماعی (شستا) درباره توسعه صادرات تولیدات شستا گفت: نزدیک به ۳۰ درصد تولیدات شرکتهای زیرمجموعه از محل افزایش بهره وری و افزایش تولید میبایست برای صادرات درنظر گرفته شود تا بتوانیم علاوه بر تامین نیاز بازار داخل درخصوص توسعه صادرات بخصوص به کشورهای همسایه اقدام کنیم.