پخش زنده
امروز: -
روشها و ترفندهای خاصی وجود دارد که با توجه به آنها میتوانید عمر باتری یا همان قدرت شارژدهی گوشی تلفن همراه خود را افزایش دهید.
به گزارش گروه وب گردی خبرگزاری صدا و سيما، تا به حال در موقعیتی قرار گرفته اید که باتری گوشی در حال تمام شدن است و امکان شارژ آن وجود ندارد؛ شما هم به شدت به گوشیتان نیاز دارید! در این گونه مواقع دانستن ترفندهایی که باعث افزایش عمر باتری گوشی میشوند بسیار مفید است.
ما در این نوشتار به اختصار، ۱۰ ترفند ساده و کاربردی را برای افزایش میزان شارژدهی گوشی برای شما بيان می کنيم.
۱- ویبره و زنگ گوشی را قطع کنید.
ویبره یا همان لرزش گوشی از جمله دشمنان باتری گوشی هاست. اگر در موقعیتی هستید که بدون شنیدن زنگ موبایل و فقط از طریق نور گوشی متوجه تماس مخاطب میشوید، پس زنگ و ویبره را خاموش و غیر فعال کنید تا باتری بیشتر عمر کند. کم کردن صدا تا کمترین میزان نیز کمک کوچکی به ذخیره باتری میکند. البته استفاده از زنگهای ساده که پیش فرض خود گوشی هستند و به استفاده از پردازنده نیاز ندارند نیز کمک شایانی به حفظ باتری میکند.
۲- از فلاش استفاده نکنید.
سعی کنید خیلی از فلاش دوربین تلفن همراه استفاده نکنید، زیرا این گجت کوچک، انرژی زیادی لازم دارد و برای این منظور از باتری گوشی استفاده میکند. به ویژه هنگام گرفتن چند عکس پشت سر هم، باتری بیشتری مصرف میشود.
۳- میزان نور صفحه نمایش را کم کنید.
صفحه نمایش گوشیهای هوشمند بزرگ هستند و این مساله باعث مصرف بیشتر باتری میشود. البته بعضی مدلهای موجود در بازار حسگرهای تنظیم نور دارند. این حسگر به صورت خودکار در محیطهای روشن، نور نمایشگر را کم و در محیطهای تاریک آن را زیاد میکند. اما در کل با کم کردن نور صفحه نمایش و قرار دادن آن در کمترین میزان، میتوان تا ۵۰ درصد انرژی را ذخیره و عمر باتری را بیشتر کرد. نمایشگر گوشیهای تلفن همراه بعد از مدتی بی استفاده ماندن خاموش میشوند. این امر کمک بسیاری در افزایش میزان شارژدهی باتری میکند. در نتیجه کاربر میتواند با کم کردن این زمان از طریق تنظیمات صفحه نمایش به کاهش مصرف باتری گوشی اش کمک کند.
۴- برنامههایی که نیاز ندارید را غیرفعال کنید.
برنامههای کاربردی گوشی و نرم افزارهایی همچون بلوتوث، GPRS، وای-فای و GPS جزو مصرف کننده گان اصلی باتری به شمار میروند. این برنامهها در حالت فعال حتی اگر استفاده نشوند، باز هم باتری مصرف میکنند. شاید بتوان آنها را خورنده باتری دانست. به همین دلیل برای ذخیره باتری و افزایش عمر آن بهتر است برنامههایی که نیاز نداریم را غیرفعال کنیم.
۵- به جای تماس و ایمیل از پیام کوتاه استفاده کنید.
ارسال ایمیل ۲ تا ۴ برابر بیش از برقراری تماس انرژی مصرف میکند. در مواقع ضروری که باتری نفسهای آخرش را میکشد هرگز ایمیلی ارسال نکنید. به جای نوشتن و فرستادن نامه الکترونیک، با مخاطبتان تماس بگیرید. اگر کارتان طوری است که میتوان پیام کوتاه فرستاد، بهتر است آن را پيامک کنید. زیرا فقط نوشتن پیام کوتاه باتری مصرف میکند و ارسال آن هیچ نیرویی نمیخواهد.
۶- صداهای غیرضروری را قطع کنید.
بیشتر گوشیها صداهای کوتاهی برای فعالیتهای خود دارند. به طور مثال، کلیدهای صفحه کلید یا کی پد هنگام تایپ صدا دارند یا خاموش و روشن شدن گوشی با موسیقی کوتاهی همراه هستند. اینگونه صداها و موسیقیهای غیرضروری نیز به اندازه خود باعث کاهش میزان شارژدهی باتری هستند که با قطعشان میتوان باعث عمر بیشتر باتری شد.
۷- فقط برای برقراری تماس از گوشی استفاده کنید.
بازی کردن، تماشای ویدئو، تماشای عکس و بزرگ و کوچک کردن آنها و استفاده از اینترنت و وب گردی، همه دشمنان باتری هستند. پس هنگامی که در تلاش برای روشن نگه داشتن گوشی هستید از هیچ کدام از این برنامهها استفاده نکنید. بهتر است این جور مواقع از گوشی فقط برای برقراری تماس استفاده کنید.
۸- اگر آنتن دهی ضعیف است گوشی را خاموش کنید.
جست و جو برای آنتن یکی از مواردی است که باتری زیادی مصرف میکند. به ویژه در مکانهایی که آنتن ضعیف است گوشی مدام به دنبال سیگنال میگردد و همین امر عمر آن را میکاهد. پس در مکانهایی که تحت پوشش شبکه موبایل نیستند بهتر است گوشی خود را خاموش کنید یا در حالت پرواز (Flight) بگذارید. مکانهای شلوغ و پر رفت و آمد نیز باعث فعالیت بیشتر گوشی و افزایش مصرف باتری میشود، زیرا تعداد کاربرانی که از یک دکل واحد استفاده میکنند افزایش مییابد.
۹- از مرگ باتری جلوگیری کنید.
تا به حال برایتان پیش آمده که باتری موبایل چند سلول شارژ را نمایش میدهد، اما ناگهان با یک تماس کوتاه گوشی خاموش شده و دستتان را در حنا گذاشته باشد! این یعنی باتری شما عمرش را کرده و به نوعی فاسد شده است. کاری برای چنین باتریهایی نمیتوان انجام داد، اما اگر باتری نو خریده اید، حتما توجه داشته باشید که پیش از خالی شدن همه باتری، آن را دوباره شارژ نکنید. این کار باعث میشود سلولهای آن به مرور بمیرند و عمر آن به مرور کاهش پیدا میکند.
۱۰- از گرما دور نگه دارید.
گرما دشمن درجه یک باتری گوشی تلفن همراه است. سعی کنید تا حد امکان گوشیای که باتری اش در حال تمام شدن است را در محلهای گرم مثل خودرويی که در آفتاب پارک شده است یا در دست و تماس با بدن نگه ندارید، زیرا گرمای بدن نیز از عمر آن میکاهد. بهترین کار برای روشن نگه داشتن گوشی، قرار دادن آن در محلی بسیار خنک همچون یخچال است.