پخش زنده
امروز: -
طرح تشدید نظارت بر فراورده های خام دامی در خراسان جنوبی آغاز شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای خراسان جنوبی، مدیر کل دامپزشکی استان گفت: این طرح نظارتی تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه دارد.
محمد اصغرزاده افزود: تعداد هزار و 142 اکیپ ثابت و سیار و هزار و 820 نفر در طول طرح مشغول بازرسی بر فراورده های خام دامی خواهند بود و به طور متوسط روزانه 19 اکیپ و 32 نفر از همکاران از ، رستوران ها، قصابی ها و دیگر مراکز عرضه فراورده های خام دامی نظارت خواهند کرد.
وی گفت: باتوجه به نزدیکی ایام تعطیلات نوروز و ماه مبارک رمضان وافزایش فعالیت تولید، توزیع و عرضه فراورده های خام دامی ،ناشی از افزایش مصرف ولزوم تشدید نظارتهای بهداشتی بر عرضه وتولید فراوده های خام دامی وهمچنین رعایت پروتکل های بهداشتی ابلاغی ستاد ملی مبارزه با بیماری کرونا به منظور عرضه فراورده خام دامی سالم وبهداشتی وحفظ سلامت مصرف کنندگان طرح تشدید نظارت بهداشتی بر عرضه وتولید فراورده های خام دامی در استان با برقراری اکیپ های ثابت و سیار از ساعت 8 صبح تا 20 در دوشیفت کاری فعالیت خواهند کرد.
اصغرزاده نظارت بهداشتی بر مراکز عرضه و توزیع فراورده های خام دامی، نظارت بر رستوران ها ،هتل ها، سردخانه ها ،قصابی ها ، مرغ و ماهی فروشی ها ،مراکز اقامتی وسایر اماکنی که از فراورده های خام دامی برای طبخ غذا استفاده می کنند، نظارت بر خودروهای حمل فراورده های خام دامی، تداوم نظارت بر کشتارگاه دام و طیور شهرستان ومراکز بسته بندی فراورده های خام دامی و جلوگیری از فعالیت خودروهایی که اقدام به عرضه فراورده های خام دامی می کنند با هماهنگی دستگاههای مربوطه را از ماموریت های کارشناسان نظارتی برشمرد.
وی تاکید کرد: مردم از مصرف فراورده های فاقد مهر و لیبل دامپزشکی خودداری کنند و موارد تخلف را از طریق سامانه 1512 اعلام کنند تا در اسرع وقت کارشناسان نظارت اقدامات لازم را انجام دهند.