پخش زنده
امروز: -
شیرینی کشمشی یکی از انواع شیرینی های ایرانی بسیار پرطرفدار و خوشمزه است که به دو صورت نرم و خشک تهیه می شود.
به گزارش گروه وب گردی خبرگزاری صدا و سيما، شیرینی کشمشی یکی از معروفترین شیرینیهای ایرانی است و تهيه شیرینی کشمشی بدون استفاده از فر یکی از روشهای پخت این شیرینی ساده و خوشمزه است که برای کسانی که فر ندارند مناسب میباشد.
مواد لازم شیرینی کشمشی بدون فر
مراحل تهيه شیرینی کشمشی بدون فر
مرحله اول
برای تهیه شیرینی کشمشی بدون فر ابتدا یک قابلمه بزرگ را با شعله پخش کن روی حرارت بسیار ملایم قرار میدهیم. در ادامه یک دم کنی تمیز روی درب قابلمه قرار میدهیم تا حرارت موجود در قابلمه خارج نشود.
مرحله دوم
در این مرحله پودر شکر را به همراه روغن و وانیل داخل یک کاسه مناسب میریزیم و با همزن برقی یا دستی به خوبی ترکیب میکنیم تا رنگ مواد کرمی شود. در ادامه تخم مرغها را یک به یک به کاسه اضافه میکنیم.
مرحله سوم
هر تخم مرغ را یک دقیقه با مواد درون کاسه مخلوط میکنیم تا به خوبی یکدست شوند. در ادامه آرد را یک مرتبه الک میکنیم، سپس مجددا درون الک میریزیم و این بار روی مواد درون کاسه الک کرده و مواد را مخلوط میکنیم.
مرحله چهارم
پس از اینکه مایه شیرینی یکدست شد، کشمشهای پلویی را اضافه میکنیم و در حدی مخلوط میکنیم که کشمشها به صورت یکدست درون مایه کیک پخش شوند. در ادامه یک سینی مناسب را با کره چرب میکنیم.
مرحله پنجم
سپس کمی آرد روی سینی میپاشیم. در ادامه سینی را بر میگردانیم تا آردهای اضافی از سینی بریزند، سپس مایه شیرینی را درون قیف میریزیم و روی سینی پایپ میکنیم. در صورت نبود قیف، مایه شیرینی را با قاشق روی سینی میریزیم.
مرحله ششم
در این مرحله مقداری پودر قند روی شیرینیها میپاشیم، سپس دم کنی را بر میداریم و سینی را درون قابلمه قرار میدهیم. در ادامه دم کنی را روی قابلمه قرار داده و اجازه میدهیم شیرینیها به مدت ۱۰ دقیقه بپزند.
مرحله هفتم
پس از گذشت ۱۰ دقیقه دم کنی را از روی قابلمه بر میداریم و صبر میکنیم تا اطراف شیرینیها طلایی شود، سپس سینی را از درون قابلمه خارج کرده و اجازه میدهیم شیرینیها خنک شود. در نهایت شیرینیها را در ظرف مورد نظرمان میچینیم.