پخش زنده
امروز: -
نعناع تازه خواص زیادی دارد و اگر با لیمو مصرف شود، خواصش چندین برابر شده و اثرات شگفت آوری بر سلامت و بهبود بیماریها خواهد داشت.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اصفهان؛ نعناع تازه که به خاطر بو، طعم و تازگی، طرفداران زیادی دارد، اگر این سبزی تازه با لیمو مصرف شود، خواص آن چندین برابر میشود.
خواص نعناع
نعناع دارای ویتامین A بسیار غنی است. علاوه بر این، حاوی مقدار زیادی کلسیم، منیزیم، پتاسیم، فولات و چربیهای امگا ۳ نیز دارد.
این گیاه معطر به دلیل تسریع متابولیسم، تنظیم سیستم گوارشی، از بین بردن بوی بد دهان و درمان بسیاری از بیماریها شناخته شده و زمانی که به صورت روزانه مصرف شود، معجزه میکند.
برگهای نعناع به التیام زخم ها، بریدگیها و نیش پشه کمک میکنند. مصرف نعناع باعث ترمیم سریع زخمها میشود و مخلوط نعناع و لیمو، این خاصیت را چندین برابر میکند.
نعناع سرشار از خواص ضد عفونی کننده است که از ایجاد لک و قرمزی روی پوست جلوگیری میکند. مصرف برگهای تازه نعناع میتواند از پوست در برابر ایجاد لکهها محافظت کند. وقتی نعناع با لیمو ترکیب میشود، این خاصیت تا ده برابر افزایش مییابد.
ماده رزمانیریک اسید موجود در نعناع اثری طراوت بخش دارد نعناع تازه هم مجاری تنفسی را تمیز و از التهاب در بیماریهای تنفسی تجربه شده در تمام فصول جلوگیری میکند. لیمو و نعناع در کنار هم برای مشکلات تنفسی معجزه میکنند.
خواص درمانی لیمو ترش و نعناع تازه:
محافظت از سیستم گوارشی، مفید برای کاهش گاز معده، تببر، رفع استرس، موثر در برابر سرماخوردگی و آنفلوانزا، اختلالات مجاری تنفسی و احتقان بینی و سرفه و مفید برای کبد و کیسه صفرا
مصرف لیمو و نعناع کیفیت خواب شبانه را بهبود میبخشد، و برای رفع سردرد دردهای رماتیسمی مفید است.
لیمو و نعناع سرشار از مواد معدنی و ویتامین برای تب و گلودرد مخصوصا در فصل زمستان است. مصرف لیمو و نعناع اثرات ابتلا به آنفلوانزا را کاهش میدهد.
مصرف چای لیمو و نعناع برای درد معده مفید است، اما مصرف زیاد نعناع و لیمو در طول روز میتواند باعث افزایش فشار خون شود.
لیمو و نعناع گاز ایجاد نمیکند و اثر ضد عفونی کننده دارد.