پخش زنده
امروز: -
رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی گفت: مبارزه با طرح دین هراسی وظیفه مشترک همه ادیان است .
به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ ، حجتالاسلام والمسلمین محمدمهدی ایمانیپور در نشست تخصصی «بهبود روابط انسانی در دوران پساکرونا با الهام از آموزههای اسلام و مسیحیت» با بیان اهمیت برگزاری این نشست، افزود: ما در سالیان گذشته، همکاریهای سودمندی با یکدیگر داشتهایم و در خصوص مهمترین مسائل مبتلا به جامعه بشری با یکدیگر همدلی و همراهی داشتهایم و این افق روشن همکاریها هم از درون آموزهها و تعالیم دینی ما منتج شده و هم از ضرورتهای زندگی در جهان جدید است.
وی افزود: وظیفه بزرگ امروز و فردای ما، رفتار مؤمنانه و استقامت بر تبیین جلوههای رحمانی ادیان است، این مهم در یک اقدام همه جانبه و فراگیر با حضور رهبران ادیان میسر خواهد بود.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی اضافه کرد: زمانه پر آشوب ما و مشکلاتی که زندگی بشری را به صورت گسترده تحت تأثیر قرار داده، مسئولیت ما را در قبال این رویدادها و سرنوشت جامعه بشری دو چندان کرده است، ستم آشکاری که در روابط بینالمللی وجود دارد، تجاوزگریهای گسترده، شکاف گسترده فقر و غنای هولناک، روابط نابرابر انسانی و نادیده گرفتن حقوق اقلیتها، بحرانهای زیست محیطی و بیماریهای فراگیر بخشی از این دشواریهاست.
حجتالاسلام والمسلمین ایمانیپور تصریح کرد: شورای جهانی کلیسا به عنوان نهادی کُنشگر در مقابل این مشکلات نشان داده است که به درستی با مسئولیت دینی و اجتماعی خود روبروست و چشم بر آلام جامعه بشری نمیبندد و موضع گیری این شورا و صدور بیانیه و فعالیتهای قابل اعتنای این نهاد در مقابل تحریمهای ظالمانه ایران و طرح این موضوع در محافل مختلف نمونهای از این مسئولیت شناسی دینی و اجتماعی است.
رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی گفت:این سازمان به عنوان همکاران شما در جمهوری اسلامی ایران به این تلاشها به دیده احترام مینگرد و امیدواریم که این کوششها مرهمی بر زخمهایی باشد که روح و روان ملتها را آزار میدهد.
وی اضافه کرد: نشست امروز نیز، پرداختن به یکی از این دغدغههای مشترک است، بیش از دو سال است که جامعه جهانی درگیر مشکل کرونا شده است و شیوع گسترده این بیماری در زمانی کوتاه در تمامی کره زمین نشان داد که چگونه زندگی بشر میتواند در کوتاه زمانی در طوفان حوادث ناشناخته گرفتار شود.
رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی خاطرنشان کرد: تجربه بشری در این گرفتاریها ، بار دیگر نشان داد که باورهای دینی تا چه اندازه میتوانند نقش مؤثر و مفیدی را در پیدا کردن راه حلی برای غلبه بر مشکلات حادث شده به عهده بگیرند و علم و ایمان در ملاقاتی تاریخی، یک بار دیگر همدلانه برای حل مشکلات جامعه بشری همگام شدند و برای اصول حاکم بر قلمروهای یکدیگر حرمت قایل شدند.
حجتالاسلام والمسلمین ایمانیپور افزود: این دستاوردی بزرگی است که بشر را به نقطه تعادل و اعتماد به یکدیگر رهنمون میشود و دیوارهای بنا شده بین علم و ایمان را فرو میریزد و افق نگاه وسیعتر و روشنتری را در معرض دید آدمی قرار میدهد. مجموعهای از آیینها ، عبادات و مناسک دینی یک بار دیگر به جایگاه خود در تامین آرامش روحی و معنوی بشر نقش به عهده گرفتند.
رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی تصریح کرد: ارائه روایتی خیرخواهانه، دلسوزانه و مسئولانه از رهبران ادیان و کنشگری مناسب آنان در برابر نیازهای انسان معاصر و همراه شدن با آلام بشری در اقصی نقاط جهان میتواند اعتمادهای از دست رفته دینداران را به آنان بازگرداند.
وی گفت: سالهاست که طرح دین هراسی از سوی دشمنان بشریت و صاحبان زر و زور کلید خورده است، گاه با ساخت افراط گرایان دینی و مذهبی و گاه با بزرگنمایی و نمایش رفتار ناصواب چند به ظاهر رهبر دینی.
حجتالاسلام والمسلمین ایمانیپور تأکید کرد: پژوشگران، نهادها و رهبران دینی برای مبارزه با این نمایشهای ساختگی، نیازمند کوشش و همفکری مضاعف هستند و وظیفه بزرگ امروز و فردای ما، رفتار مؤمنانه و استقامت بر تبیین جلوههای رحمانی ادیان است. این مهم در یک اقدام همه جانبه و فراگیر با حضور رهبران تمام ادیان میسر خواهد بود.
وی اضافه کرد: امیدوارم حاصل این گفتگوها بتواند عرصه جدیدی از همکاری و همدلی را بین ما بگشاید و در پرتو تعالیم انبیای الهی بتوانیم زندگی بهتری برای همنوعان خود در سراسر کره خاکی فراهم آوریم. از درگاه خداوند متعال، طلب میکنیم که به این ابتلا پایان دهد و هر چه زودتر کرونا پایان یابد.
نشست تخصصی بهبود روابط انسانی در دوران پسا کرونا با الهام از آموزه های اسلام و مسیحیت به همت مرکز گفتگوی ادیان و فرهنگهای سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، صبح امروز با حضور حجتالاسلام والمسلمین محمدمهدی ایمانیپور رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و یوان ساوکا، دبیرکل شورای جهانی کلیساها برگزار شد و اندیشمندان دینی در این نشست به ارایه مقالات خود پرداختند.