پخش زنده
امروز: -
نمایندگان مجلس شورای اسلامی منابع مالی اتاق اصناف شهرستان را در لایحه اصلاح قانون نظام صنفی کشور تعیین کردند.
به گزارش واحد مرکزی خبر ، با تصویب نمایندگان 20 درصد دریافتی از درآمد اتحادیه ها ، درصدی از محل وجوه ناشی از جرایم و تخلفات صنفی موضوع تبصره 3 ماده 72 این قانون ، وجوه دریافتی در ازای ارائه خدمات غیر موظف به اشخاص حقیقی و حقوقی اعم از دولتی و غیر دولتی به عنوان منابع مالی اتاق اصناف شهرستان تعیین شد.
وکلای ملت در ادامه ماده 26 این لایحه تصویب کردند که بر آن اساس به منظور تقویت مبانی نظام صنفی ، ساماندهی اصناف کشور و مشارکت در سیاست گذاری ، تصمیم گیری و مدیریت مسائل صنفی ، اتاقی به نام اتاق اصناف ایران در تهران تشکیل شود که دارای شخصیت حقوقی ، مستقل غیر تجاری و غیر انتفاعی و بدون شعبه است.
بازگشت طرح محاسبه داراییهای بانک مرکزی به کمیسیون تخصصی
طرح نحوه محاسبه و اعمال تسعیر دارایی ها و بدهی های ارزی بانک مرکزی با پیشنهاد رئیس مجلس و نظر موافق نمایندگان به کمیسیون تخصصی بازگشت.
در این طرح دوفوریتی که امروز نمایندگان درحال بررسی جزئیات آن بودند پیشنهادهای زیادی مطرح شد که بیشتر آن به دلیل ابهامات و ایرادات موجود در طرح به تصویب نرسید.
سپس رئیس مجلس پیشنهاد کرد تا این طرح برای بررسی بیشتر به کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات برگردد.
نمایندگان مجلس نیز به پیشنهاد آقای لاریجانی رای مثبت دادند و این طرح به کمیسیون تخصصی برگشت تا فردا در ابتدای جلسه علنی بررسی آن از سرگرفته شود.
اعلام وصول طرح الحاق دو تبصره به قانون تقسیمات کشوری
عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی از اعلام وصول طرح الحاق دو تبصره به ماده 12 قانون تعاریف و ضوابط تقسیمات کشوری خبر داد.
علیرضا منادی در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی گفت: طرح الحاق دو تبصره به ماده 12 قانون تعاریف و ضوابط تقسیمات کشوری با اصلاحات بعدی که از سوی همکاران رسیده اعلام وصول می شود.
مخالفت با فوریت طرح اصلاح بندی از قانون برنامه پنجم
نمایندگان مجلس شورای اسلامی با دو و یک فوریت طرح اصلاح بند (ب) ماده 44 قانون برنامه پنجم مخالفت کردند.
در این بند مرتبط با ایثارگران که موسوی نژاد نماینده مردم دشتستان آن را مطرح کرد در صورت تصویب نمایندگان، تامین هزینه درمان ایثارگران شاغل در دستگاهها به عهده بنیاد شهید و امور ایثارگران گذاشته می شود.
در حال حاضر بر اساس بند (ب) ماده 44 ، تامین هزینه های درمان ایثارگران شاغل به عهده دستگاههایی است که در آن شاغل هستند.
این نماینده مجلس در پیشنهادش گفت: متاسفانه از سال 89 که این بند به تصویب رسیده است مشکل درمان ایثارگران در دستگاههایی که شاغل هستند زیاد شده است و شاهد درمان ناقص و حتی تبعیض در این زمینه هستیم.
وی افزود : باید بنیاد شهید و امور ایثارگران که خود متولی حوزه کاری جامعه ایثارگران است مسئولیت اصلی را بپذیرد و مانع از چندگانگی و مشکلات متعدد هزینه درمان ایثارگران شود.
کاتب نماینده گرمسار هم در مخالفت با این پیشنهاد گفت: پیشنهاد مطرح شده حلال مشکلات ایثارگران نیست و باید برای حل مشکلات درمانی آنان با حضور نماینده بنیاد شهید و نمایندگانی از ایثارگران و کمیسیون تخصصی، جلسه ای برگزار و طرح کارآمدی به صحن مجلس ارائه کرد.
وی خاطر نشان کرد : ا ین طرح بار مالی دارد و نباید با طرح های این چنینی ذهن جامعه ایثارگران را بی جهت مشغول کنیم.
در نهایت دو و یک فوریت این طرح به صورت جداگانه مطرح شد که نمایندگان با هر دوی آنها مخالفت کردند بنابراین این طرح به صورت عادی در نوبت بررسی مجلس قرار خواهد گرفت.