پخش زنده
امروز: -
معاون اجتماعی پلیس فتا انتظامی کشور از رصد ویژه فضای مجازی برای جلوگیری از خرید و فروش موادمحترقه در آستانه فرارسیدن چهارشنبه آخر سال خبر داد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، سرهنگ رامین پاشایی گفت: براساس رصدهای صورت گرفته همکارانم در پلیس فتا مشخص شد تعدادی صفحه مجازی در شبکههای اجتماعی مشغول فعالیت هستند که اقدام به فروش مواد محترقه ویژه چهارشنبه سوری میکنند.
او با اشاره به اینکه فروش هرگونه مواد محترقه ممنوع است، گفت: صرفا برای یک سری از اقلام که استفاده از آن جنبه شادی و سرگرمی برای مردم دارد؛ مانند نورافشانی و ...، مجوزهایی صادر شده است که خرید و فروش این مواد نیز باید از مراکز معتبر و مجاز صورت بگیرد.
معاون اجتماعی پلیس فتا فرماندهی انتظامی کشور تاکید کرد: موضوعی با عنوان مجوز خرید و فروش مواد محترقه در فضای مجازی نداریم؛ چرا که پلیس فتا و هیچ دستگاهی در این باره مجوزی برای هیچ فردی صادر نکرده است.
او با بیان اینکه افرادی در فضای مجازی اقدام به تبلیغ فروش مواد محترقه با قیمت پایین میکنند، گفت: از آنجایی که جامعه هدف این افراد کودکان و نوجوانان بوده است و از طرفی نسبت به موضوع آگاهی ندارند؛ بعضا خودشان اقدام به خرید مواد محترقه کرده یا از والدینشان درخواست انجام خرید به صورت مجازی میکنند.
سرهنگ پاشایی ادامه داد: در بیش از ۷۰ درصد از این قبیل پروندهها، افراد مبالغ را از خریدار دریافت و در عوض آن کالایی به خریدار تحویل نمیدهند، لذا کلاهبردار با علم به اینکه فرد قرار بوده کالای ممنوعه را خریداری کند و از آنجایی که توان شکایت از وی را ندارد، از خریدار وجه را دریافت کرده و در ادامه با این ترفند اقدام به کلاهبرداری میکنند.
او با اشاره به اینکه رصدهای ما در فضای مجازی برای برخورد با خرید و فروش مواد محترقه با همکاری دو یگان انتظامی دیگر در حال انجام است، گفت: به محض شناسایی مجرمان در این زمینه، مراتب به یگانهای تخصصی انتظامی دیگر اعلام خواهد شد.
معاون اجتماعی پلیس فتا فرماندهی انتظامی کشور با اشاره به شناسایی تعدادی از فروشندگان موادمحترقه در فضای مجازی که در برخی از استانها فعالیت مجرمانه داشتند، بیان کرد: ضمن مسدودی صفحات و کانالهای مجازی این افراد، متهمان در اختیار مقام قضایی قرار گرفتند.
او با بیان اینکه برخورد و اقدامات پلیس فتا در روزهای پایانی سال با این موارد تشدید خواهد شد، گفت: با توجه به اینکه مخاطب این موضوع اکثرا کودکان و نوجوانان هستند، خانوادهها باید در خصوص چنین مواردی نظارت خود را افزایش دهند.
سرهنگ پاشایی گفت: برخی مواقع اقلامی که در این زمینه به فروش میرسند، استاندارد نیستند و موجب بروز خسارات جسمی برای مصرف کننده میشود.
به گفته معاون اجتماعی پلیس فتا فرماندهی انتظامی کشور کارگروههای ویژهای برای بررسی، نظارت و رصد فضای مجازی برای شناسایی فروشندگان مواد محترقه تشکیل شده که به محض رویت موارد با مجرمان برخوردهای انتظامی و قضایی انجام خواهد شد.