پخش زنده
امروز: -
راهاندازی خانه بازرگانان ایرانی در قطر و ظرفیتهای اتاق مشترک ایران و قطرو بنادر استانهای جنوبی فرصت طلایی برای بخش اقتصاد کشور محسوب میشود.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز فارس،کمیته فرصتهای گردشگری استان فارس در جامجهانی فوتبال۲۰۲۲ قطر با هدف افزایش تراز تجاری ایران با کشور قطر و سایر کشورهای جهان، برگزار شد.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان فارس گفت: جامجهانی فوتبال دومین رویداد بزرگ بینالمللی ورزشی در جهان است که در کشور دوست و همسایه ایران قطر برگزار خواهد شد که میتوان با توجه به مسافت اندک و تعاملات خاصی که در دیپلماسی دولت جمهوری اسلامی ایران با کشور قطر وجود دارد، یک معادله تجاری، فرهنگی، سیاسی، گردشگری را با جهانیان تعریف کرد.
حمیدرضا ایزدی، استقرار تجار و بازرگانان ایرانی در کشور قطر را حائز اهمیت فراوان دانست و افزود: ورود ایران به کشور قطر باید با هدف افزایش تراز تجاری دو جانبه و چندجانبه با کشورهای مختلف باشد که برنامهریزیهای عملیاتی ما در زمینه گشودن بازارهای جهانی به روی محصولات تولیدی ایران میتواند در رونق اقتصادی کشور اثربخش باشد.
ایزدی گفت: سرمایهگذاری قابل توجهی توسط ایرانیها در کشور قطر انجام شده است که میتواند عامل یا رابط تعاملات بینالمللی ایران با جهان در حوزه اقتصاد باشد.
رئیس سازمان صمت فارس ادامه داد: با توجه به سازگاری سیاسی کشور قطر و ایران، هنوز ما نتوانستیم در بین شرکای تجاری برتر این کشور قرار بگیریم و حجم صادراتی ما هر ساله در حدود ۱۰۰ الی ۳۰۰ میلیون دلار متغیر میباشد که این آمار حاکی از آن است، توسعه تجارت دو جانبه و چندجانبه باید در دستورکار و برنامهریزی مجدد ما تعریف شود که بخش خصوصی فعال نیز در این زمینه نقش تعیینکننده دارد.
بیشتر بخوانید: تقویت اقتصاد مولد در حوزه تولیدات عشایر
حمیدرضا ایزدی در رابطه اقدامات لازم در زمینه مبادلات اقتصادی ایران و قطر در رویداد جامجهانی قطر در سال۲۰۲۲ گفت: راهاندازی خانه تجار و بازرگانان ایرانی در قطر و بکارگیری ظرفیتهای اتاق مشترک ایران و قطر، بکارگیری ظرفیت بنادر استانهای جنوبی نظیر بندر دیر در استان بوشهر در رابطه با حمل و نقل دریایی و مبادلات کالایی، وحدت رویه مثلث آبی فارس، هرمزگان و بوشهر برای تعاملات هدفمند، حضور در نمایشگاههای تجاری جهت عرضه و فروش محصولات استراتژیک کشاورزی و صنایع دستی و همچنین تبلیغات، بازاریابی و رایزنی تجاری با فعالان اقتصادی بینالمللی از جمله مواردی است که بایستی در برنامههای عملیاتی ایران از این فرصت طلایی در بخش اقتصاد مورد توجه قرار بگیرد.