به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ عبدالله الحنبصی درگفتگو با خبرگزاری صدا وسیما تصریح کرد: گزارشهای بین المللی درباره بحران انسانی در یمن نشان میدهد در یمن شاهد شدیدترین بحران انسانی جهان هستیم و محاصره هوایی، زمینی و دریایی از هشت سال پیش تا کنون علیه یمن اعمال میشود.
عبدالله الحنبصی افزود: فاجعه انسانی در یمن صرفا به حملات هوایی که زنان و کودکان و غیرنظامیان قربانی آن میشوند، محدود نمیشود بلکه اوضاع به سبب محاصره اعمال شده علیه یمن، وخیمتر از این است.
این فعال رسانهای گفت: بیش از ۱۲۰ هزار تن از بیماران که برای درمان نیاز به اعزام به خارج داشتند به دلیل عدم امکان انتقال انها به خارج، جان خود را در منازل یا در بیمارستانها که قادر به ارائه خدمات نیستند، از دست دادند.
عبدالله الحنبصی ادامه داد: بسیاری از بیمارستانها ناچار شدند بخشهای مختلف خود را به سبب فقدان فرآوردههای نفتی تعطیل کنند و فقط بخشهای اندکی از آنها فعالیت میکنند، بنابراین محاصره اعمال شده بر یمن عامل بحران کنونی در استانهای مختلف کشور است.
وی افزود: بیش از ۴۶۰ هزار نفر مبتلا به بیماریهای صعب العلاج هستند که امکان درمان آنها در یمن وجود ندارد و کشورهای متجاوز حتی پس از مذاکره با سازمان ملل و موافقت این سازمان با ایجاد پل هوایی برای انتقال این بیماران نیز با انتقال این افراد موافقت نکردند و سازمان ملل نیز از این مسئله چشم پوشی و از مسئولیت خود در این خصوص شانه خالی کرده و مثل بسیاری از موارد دیگر در این باره نیز سکوت کرده است.
عبدالله الحنبصی افزود: یمن با بحران فرآوردههای نفتی روبروست و کشورهای متجاوز حتی از دادن اجازه واردات کشتیهای حامل این فرآوردهها که سازمان ملل آنها را بازرسی کرده و مجوزهای رسمی را برای آنها صادر کرده است خودداری میکنند و اجازه نمیدهند این کشتیها وارد بنادر یمن شوند. این مسئله تاثیرات زیادی بر مردم یمن داشته و باعث افزایش شدید قیمتها به سبب فقدان اینگونه فرآوردهها شده و بر حجم فشارها بر مردم یمن افزوده است.
این فعال رسانهای درادامه خاطرنشان کرد: سازمانهای بین المللی ادعا میکنند به دنبال جمع آوری کمک برای مردم یمن هستند، اما بهتر است از فشارهای ناشی از فقدان اینگونه فرآوردهها بکاهند و به کشتیهای حامل این فرآوردهها اجازه دهند وارد بنادر یمن شوند و برای این منظور کشورهای متجاوز را به هر شکل ممکن تحت فشار قرار دهند.